U Novom Jelkovcu svjedokinja snimila zlostavljanje djevojčice

Autor: Marina Mađerić
Objavljeno: 7.6.2017. 12:49:40
U Novom Jelkovcu svjedokinja snimila zlostavljanje djevojčice

Foto: Screenshot; Kornelija J. (preuzeto uz dozvolu)

U Novom Jelkovcu u ponedjeljak navečer svjedokinja je snimila zlostavljanje dvogodišnje djevojčice od strane 22-godišnje majke.


Svjedokinja, Kornelija J. navodi kako majka djevojčicu već dulje vrijeme sustavno maltretira - tuče, čupa za kosu, prijeti da će je poslati u dom. Djevojčica je, prema navodima, već nekoliko puta bila oduzimana majci međutim svaki put majka ju je dobila natrag. Kako, pitamo se ?

U ponedjeljak navečer, oko 23 sata, svjedokinja je s balkona čula kako majka ispred zgrade doslovno urla na djevojčicu koja sjedi na triciklu i plače od umora. Dok je majka urlala "Ubit ću te! Hoćeš da te pod auto bacim, p.. ti materina!" svjedokinja je pozvala policiju.


Uz dozvolu, prenosimo post sa facebook stranice svjedokinje u cjelosti:

"Sinoc se dogodio nemili dogadaj.. koj me jos uvjek potresa. Poslala sam mail na razne institucije, tv i novinarske kuce. U nasem kvartu (novi jekovec) nazalost zivi jedna djevojka (nemogu je nazvati majkom) koja ima djevojcicu od 2 nepune godine. To djete je s njom prozivljavalo pakao. Ona to djete sustavno maltretira.

 Tuce je,cupa za kosu,psuje,prijeti da ce je dat u dom... a sinoc se desilo nesto na sta nisam mogla okrenuti glavu, oko 23 sata cujem vani viku i dreku izadem na balkon kad ona sa malom vani malena sjedi u triciklu a ova iz petnih zila vice na djete dok mala od umora place. U jednom Momentu iz njenih usta izade UBIT CU TE!! OCES SAD DA TE POD AUTO BACIM PI.. TI.. materina .. znaci sledila sam se... normalno rekla sam joj sta to radi od djeteta i da ga prestane zlostavljat i maltretirat. Na sta je ona meni dobacila da je to djete turcina i da se oni tako odgajaju da kaj mi Hrvati znamo. Odma sam joj rekla da cu joj pozvat policiju. 

Dok sam otisla po mob ona je nastavila svoj shou program, kad je vidla da zovem i pricam sa policijom dala je petama vjetra. Policija je brzo dosla na teren i krenuli u potragu za njom. Nakraju su nabasali na nju ispod mog balkona. Kada ih je vidjla iscupala je malu iz tricikla i krenula u bjeg. Oni za njom. Tu pocinje cjela drama za malenu .. policija joj pokusava uzet malu ona se neda i pocinje sebe i malu udarat sakom u glavu. Malena vrist place.. policajci se odmicu zbog sigurnosti malene. Ona se prijeti da ce bacit malu o pod ako joj se priblize. Policija zove pojacanje i uskoro i hitnu. Malenu su uspijei uzet od nje i predali je baki..nju su odveli u bolnicu (prepostavljam psihijatriju). 

Dok se sve to desavalo skupilo se dosta ljudi a njih bar 20tak je reklo kako su u vise navrata prijavljivalo centru i policiji. U vise navrata su joj oduzimali malenu i opet vracali nazat. Ja vas pitam dali nam treba jos jedan slucaj malenog Denisa? I zasto su institucije opet zakazale? Do kada ce stradavat nevina bica zbog naseg sustava? Molim vas da sherate ovaj post kako bi nesto promjenili i kako se ovakve stvari vise nebi dogadale."


I mi se pitamo kada će institucije napokon početi raditi svoj posao ??


Video: Kornelija J. (preuzeto uz dozvolu)

Vezane vijesti
Ažurirano: 16.2.2018. 22:19:01

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account