U novu godinu krenimo s ljubavlju i ematijom za potrebite

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.1.2019. 10:38:26
U novu godinu krenimo s ljubavlju i ematijom za potrebite

Foto:

U novu 2019. godinu ušli smo puni želja, a neki od nas imaju samo jednu koja im se možda neće ostvariti ako im ne pomognemo.



Sjećate li se našeg članka pod naslovom ANA MARI LJUTIĆ "HRABRA MAMA" RODILA BEZ SVIJESTI, OTPISANA S METASTAZAMA, PREŽIVJELA, TREBA NAŠU POMOĆ, objavljenog jesenas na naslovnici portala? Drama u obitelji Ljutić se nastavlja, dio građana je pomogao, posebice uoči blagdana kako bi obitelj mogla kupiti prijeko potrebne, ali preskupe ljekove, no borba Ane Mari s teškom bolešću se nastavlja, a beba treba svoju mamu. 


Stoga sve vas, drage čitateljice i poštovani čitatelji, pozivamo da ukoliko ste u mogućnosti pomoći pa i najmanjim darom da to učinite, jer, na žalost naš pretromi sustav još nije uspio učiniti puno kako bi Ani Mari osigurao prijeko potrebne skupe uvozne lijekove, ali i druge potrepštine, jer je otac zaposlen na mjestu kuhara samo pola radnog vremena, ako bi ostatak dana bio na raspolaganju svojoj obitelji. 


Dan uoči Stare godine Dino Ljutić nam je rekao: "...i ja sam imao hrpu želja nezadovoljan onim što imam smatrajući da mi treba više, na žalost na teži način shvatio sam da je to što sam imao bilo točno ono što sam i trebao i želio. Zato ove godine želim svima vama neka vas posluži zdravlje i mrvica sreće, a sve ostalo već imate samo se osvrnite oko sebe".



Pitali smo ga što si je on poželio u ovoj godini? "Ne trebam ništa osim da mi život ništa vise ne oduzima...", aludirajući na supruginu tešku bolest.  Ana Mari ju može pobijediti uz pomoć naše zajednice, pa stoga pokažimo našu humanost i pomognimo ljudima u nevolji. Svaka pa i najmanja pomoć je dobro došla. 


Dino Ljutić,  IBAN HR9423400093112557332 

 SWIFT za uplate iz inozemstva je PBZGHR2X. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 18.3.2024. 13:36:24

Create Account