U Paruževini izgrađen nogostup

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.4.2021. 11:15:48
U Paruževini izgrađen nogostup

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U naselju Paruževina u petak je simbolično otvoren nogostup dužine 750 metara.



Izgradnja nogostupa od gotovo kilometar dužine u prigorskom naselju baš i nije mala stvar. Na dosadašnjih prije koju gdinu izgrađenih tristotinjak metara nadovezala se ova investicija od milijun i pol kuna i dužine od 750 metara. 


"Ovo je jako velika stvar za nas, vidite i sami koliki je ovdje promet, imamo puno djece koja odlaze u školu i vraćaju se, hodaju uz cestu i u stalnoj su opasnosti, pa ovaj nogostup za nas znači jako puno u smislu sigurnosti pješaka, prvenstveno ovih mladih", rekla je na otvorenju nogostupa Biserka Sedić, predsjednica M.O. Paruževina.


"Uskoro ćemo započeti velikim projektom izgradnje vodovoda i odvodnje na području cijelog Prigorja, tamo gdje još nije prošla gradska komunalna mreža, a nakon toga ćemo gdje je to potrebno proširiti i obnoviti prometnice, pa će cijelo Prigorje za jedno dulje vrijeme biti riješeno što se tiče cjelokupne komunalne infrastrukture", izjavila je pročelnica GU za gospodarstvo Mirka Jozić.


Zadovoljan učinjenim bio je i dosadašnji predsjednik VGČ Sesvete Stjepan Kezerić, a što je izjavio pogledajte u video zapisu.


Video: Sesvete danas

Vezane vijesti
Ažurirano: 7.4.2024. 17:22:56

Create Account