U Sesvetama otkriven još jedan laboratorij za proizvodnju droge

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.7.2020. 12:11:38
U Sesvetama otkriven još jedan laboratorij za proizvodnju droge

Foto: PUZ

Nakon što je nedavno u Sesvetama otkriven  veći laboratorij za proizvodnju marihuane,  u ponedjeljak u večernjim satima policajci su otkrili još jedan manji.
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.


U ponedjeljak, 6, srpnja oko 20 sati u Sesvetama su policijski službenici u prometu zaustavili osumnjičenog kojom je prilikom isti kod sebe imao jednu plastičnu vrećicu u kojoj se nalazila marihuana te dva grumena marihuane ukupne težine 4,25 grama.

 

Provedenom pretragom kuće u Sesvetama pronađen je jedan improvizirani laboratorij s umjetno stvorenim uvjetima za uzgoj biljaka  u kojemu je bilo zasađeno ukupno 38 stabljika marihuane, visine od 10 do 30 centimetara, a koje su bile namijenjene proizvodnji i daljnjoj neovlaštenoj prodaji ili stavljanju na drugi način u promet.

 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici nadležnom državnom odvjetništvu podnijeli posebno izvješće.Vezane vijesti
Ažurirano: 11.12.2020. 16:00:20

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account