U Zagrebačkoj i Brestovečkoj kreću posljednji vodovodni radovi

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.7.2019. 16:19:31
U Zagrebačkoj i Brestovečkoj kreću posljednji vodovodni radovi

Foto: Gradski ured za mjesnu samoupravu

Iz gradskih je službi izviješteno o radovima u dijelu Zagrebačke i Brestovečke kojima konačno završava komunalna rekonstrukcija u tim ulicama.



U subotu, 6. srpnja započinju radovi izgradnje vodovodne mreže na dijelu Zagrebačke ceste koji do sad još nije bio time obuhvaćen, te isto tako i na Brestovečkoj. Tijekom radova na Zagrebačkoj prometovat će se u zoni radova suženim kolnikom, zbog čega će se radovi izvoditi u četiri faze kako bi zona radova na cesti bila što kraća. Dio Zagrebačke koja je obuhvaćena radovima je od ulice Otona Ivekovića do Brestovečke.  U Brestovečkoj radit će se od Zagrebačke do Horvatove, s time da će radovi početi od Horvatove. 


Promet će se na Zagrebačkoj u zoni radova odvijati samo južnom stranom kolnika dvosmjerno, pa pozivamo vozače da na vrijeme istraže alternativne pravce, jer unatoč godišnjih odmora očekuju se na tom dijelu velike gužve, a možda će povremeno biti i odstupanja u autobusnom redu vožnje. Također  za vrijeme radova u zoni raskrižja Zagrebačka/A. Krizmanić i Zagrebačka/Lj. Posavskog zavisno od dinamike izvođenja, bit će onemogućeno prometovanje odnosno ulaz/izlaz iz navedenih prometnica u smjeru Zagrebačke ceste i obratno dok će se promet Zagrebačkom cestom (smjer istok zapad i obratno) odvijati uz privremeno postavljenu regulaciju.


Radovi bi trebali završiti  do nedjelje 25. 08. 2019. godine do 20,00 sati.


Po završetku ovih radova očekuje se konačno preasfaltiravanje cjele Brestovečke.

 

Na slikovnim zapisima vidljivi su sektori radova na Zagrebačkoj , kako cijela dužina Zagrebačke ceste obuhvaćena radovima ne bi bila cijelo vrijeme zatvorena za promet. Uz Brestovečku, nakon završetka radova očekuje se i preasfaltiravanje sjevernog kolnika Zagrebačke koji je bio obuhvaćen radovima.


Vezane vijesti
Ažurirano: 7.4.2024. 17:22:56

Create Account