Udruga umirovljenika Sesvetska Sela održala izbornu skupštinu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.4.2018. 13:19:29
Udruga umirovljenika Sesvetska Sela održala izbornu skupštinu

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Građani treće životne dobi cijeli su svoj radni vijek radili kako bi iza sebe ostavili dobru društvenu i materijalnu zajednicu, a sada je vrijeme da u zasluženoj mirovini aktivno i u društvu provode svoje umirovljeničke dane.


Umirovljeničke udruge i osnovane su upravo za tu namjenu, da građani nakon završetka svog radnog vijeka ne budu osamljeni, da i nadalje osjećaju svoju ulogu u društvenoj zajednici, te da osmišljeno provode svoje vrijeme.

Jedna od takvih udruga djeluje na području Sesvetskih Sela, a u subotu je održana izborna godišnja skupština. Izvještaj o dosadašnjem radu podnio je predsjednik udruge Slavko Gostrec istaknuvši kako je upravo osmišljavanje zajedničkog druženja članova udruge temelj programa koji je u protekloj godini na mnogobrojnim izletima i druženjima u društvenom domu vrlo dobro ostvaren. 

Nakon provedenog postupka izbora, za novog predsjednika izabran je dosadašnji Slavko Gostrec, a uz njega predsedništvo će činiti Slavko Lekić, Vinko Podbrežnjak, Ankica Carić i Marica Crnčević.

Skup su pozdravili izaslanik gradonačelnika Milana Bandića Stjepan Kezerić, predsjednik Vijeća g.č. Sesvete, predsjednica Matice umirovljenika Grada Zagreba Đurđa Novaković, župnik vlč. Antun Sente i predsjednik DVD-a Sesvetska Selnica Stjepan Nedjeljko.

Na poslijetku donatorima su uručene zahvalnice. 

Naravno da je nakon službenog dijela uslijedio vremenski puno duži onaj neslužbeni s druženjem, pjesmom i plesom što je ustvari i okosnica rada ovog i svakog drugog umirovljeničkog udruženja.


Vezane vijesti
Ažurirano: 1.6.2023. 10:27:02

Create Account