Umirovljenici u Sesvetskim Selima održali skupštinu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.4.2019. 16:06:33
Umirovljenici u Sesvetskim Selima održali skupštinu

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Udruga umirovljenika Sesvetska Sela održala je u subotu na večer godišnju skupštinu u tamošnjem društvenom domu.



Podnoseći izvještaj o radu predsjednik Slavko Gostrec istaknuo je kako je cilj ove udruge u koju su učlanjeni mnogobrojni umirovljenici sa širokog područja Prigorja, zajedničko druženje, organiziranje slobodnog vremena, zajednički izleti, a prema potrebi i određena pomoć. Naši sugrađani u zlatnim godinama koji su odradili cijeli svoj radni vijek sada doista zaslužuju kvalitetno provođenje slobodnog vremena. 


Svaka udruga u radu ima povremeno svojih nekih problema, pa tako i ova, posebice kad je riječ o, kako je navedeno, opstrukciji u radu. Stoga su većinom glasova jednu članicu isključili iz članstva, jer su smatrali da djeluje destruktivno u organizaciji. No, to je interna stvar članova udruge.


Stotinjak članova koliko ih je prisustvovalo skupštinu pozdravila je Đurđa Novaković, predsjednica Matice umirovljenika Grada Zagreba, davši im podršku u njihovu radu.  Nazočan na skupštini bio je i predsjednik DVD-a Sesvetska Selnica Stjepan Nedeljko, a domaćini su osim gošći iz grada prigodan poklon pripremili i za gosta s Banije, predsjednika Lovačkog društva Lješturka Josu Lauša, kao i za Lovačko društvo Lug Lužan.


Potom je uslijedilo druženje uz pun stol, domaće mužikaše, pjesmu i ples.



Vezane vijesti
Ažurirano: 1.6.2023. 10:27:02

Create Account