Umjesto da ga preuredi u Sesvetama, Pošta otvorila novi ured u Dupcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.11.2018. 17:24:51
Umjesto da ga preuredi u Sesvetama, Pošta otvorila novi ured u Dupcu

Foto: Hrvatska pošta

Pošta je priopćila o otvorenju novog poštanskog ureda. Na žalost, ne u Sesvetama, nego u Dupcu u prostoru Super Konzuma kod ZET-ovog terminala.



Iako mnogi Sesvećani muku muče s poštom u središtu Sesveta koja odavno više po svojoj veličini ne odgovara broju stanovnika Sesveta, Hrvatska pošta na naše upite  krajem prošle godine odgovara da je sve u redu i u skladu s njihovim standardima. No, otvoroili su novu poštu u Dupcu, kod ZET-ovog terminala, u prostoru Superkonzuma. Vjerojatno će mnogi Sesvećanin koji gravitiraju stanovanjem ili dnevnom migracijom tom području, radije koristiti taj novi ured, negoli onaj sesvetski. 


SESVETSKA POŠTA NIJE PREMALA?


Evo priopćenja Hrvatske pošte:


Od ponedjeljka, 5. studenog, sa željom da vam budemo još više na usluzi, poštanski ured 10174 Zagreb posluje na novoj adresi: Avenija Dubrava 241, Zagreb, u sklopu trgovačkog centra Super Konzum Dubec.


Na dosadašnjoj lokaciji u TC Interspar Retkovec nastavit će s radom izdvojeni šalter PU 10174 Zagreb, koji je do tog datuma bio otvoren u Ulici V. poljanice 24, Zagreb. 


U poštanskom uredu nalaze se četiri univerzalna šaltera, a pristup poštanskom uredu prilagođen je osobama s invaliditetom. U poštanskom uredu 10174 pružat će se širok spektar usluga: od poštanskih i maloprodajnih do bankarskih i osiguravateljskih. Takav je ured mjesto koje građanima nudi rješenje za svakodnevne usluge. Čim je poštanski ured otvorio svoja vrata u 7 sati ujutro, korisnici su zatražili usluge hvaleći lijep izgled ureda, ali i mjesto na kojem se nalazi.


Radno vrijeme poštanskog ureda 10174 Zagreb je od ponedjeljka do petka od 7:00 do 21:00 sat te subotom od 7:00 do 14:00 sati. 

O uslugama Hrvatske pošte saznajte više na www.posta.hr ili pozivom Službi za korisnike na broju: 072 303 304.


Razvojna strategija Pošta2022. pridaje veliku važnost razvoju temeljnog poslovanja te je Hrvatska pošta ove godine pokrenula velik investicijski ciklus. Ulaganje u temeljno poslovanje snažno će pomoći Hrvatskoj pošti u ostvarenju misije – biti građanima na usluzi.


Vezane vijesti
Ažurirano: 21.2.2023. 12:07:59

Create Account