Umjesto domjenka, sesvetski „Bandićevci” priredili dječju Božićnu predstavu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.12.2018. 10:19:03
Umjesto domjenka, sesvetski „Bandićevci” priredili dječju Božićnu predstavu

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Sesvetska organizacija Stranke rada i solidarnosti BM 365 organizirala je sinoć Božićno druženje.


Stranka rada i solidarnosti BM 365, organizacija Sesvete održala je sinoć Božićni domjenak, ali na malo drugačiji način. U dvorani  Narodnog sveučilišta Sesvete održana je božićna predstava za najmlađe  u izvedbi lutkarskog kazališta Produkcija Z. 

Nazočne je uvodno pozdravila zamjenica predsjednika sesvetske organizacije BM 365 i glasnogovornica stranke Matea Vukmirović, a predsjednik Stjepan Kezerić svima je poželio jedan najljepši Božić i uspješnu novu 2019. godinu.  Događaju je nazočio i izvršni tajnik stranke Dalibor Bastalec.


„Evo nas pred krajem godine kada mnoge organizacije, institucije, poduzeća, jedinice lokalne samouprave i tko za tko sve ne organiziraju prigodne domjenke. Ove smo godine odlučili učiniti nešto malo drugačije. Umjesto klasičnog domjenka s keteringom ili čime već, pozvali smo sve one koje i inače pozivamo, dakle naše članove, suradnike, vijećnike naše Gradske četvrti i mnoge druge, da dođu u dvoranu Narodnog sveučilišta i dovedu svoju dječicu ili unučiće. Željeli smo upravo njima posvetiti naš uobičajeni domijenak, pa je u tu svrhu pripremljena gozba isključivo od kolača i voćnih sokova. Time smo željeli našim najmlađima prirediti jedan nezaboravni susret uoči dolaska najdražih nam blagdana”, rekao je predsjednik sesvetske organizacije i Gradske četvrti Stjepan Kezerić.


Naravno, najveća gužva bila je nakon predstave na pozornici gdje je „praaviii Djed Mraz” dijelio darove. Vidjeli smo da su se s njime rado slikali i odrasli. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 10.3.2022. 17:03:35

Create Account