Uznemirujuće fotografije - Policija moli građane za pomoć pri identifikaciji nepoznatih osoba

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.11.2017. 20:05:41
Uznemirujuće fotografije - Policija moli građane za pomoć pri identifikaciji nepoznatih osoba

Foto: PUZ

Zagrebačka policija je svim redakcijama uputila zamolbu za objavom priopćenja i fotografija u smislu pomoći identifikacije pronađenih mrtvih osoba.


Unatoč svim dostupnim parametrima kako bi se utvrdio identitet tri osobe čija su tijela pronađena na području Policijske uprave zagrebačke, dosad poduzete mjere i radnje nisu rezultirale utvrđivanjem njihovog identiteta. Molimo građane ukoliko imaju saznanja o identitetu nepoznatih osoba da se jave na 192, najbližu policijsku postaju ili na zagrebacka@policija.hr   


1.

Devetog studenog 2015. oko 13 sati u koritu rijeke Save, oko 1500 metara od Jankomirskog mosta  pronađeno je tijelo nepoznate ženske osobe, starosti 50-60 godina, visine 161 cm, srednje tjelesne građe, duže smeđe kose, smeđih očiju, odjevena u crnu majicu dugih rukava, plavu dolčevitu, donji dio trenirke tamnoplave boje i crne zimske čizme. Na tijelu nisu uočeni tragovi koji bi ukazivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. 

2.

21. veljače 2017. u 3 sata u Draškovićevoj ulici, na nogostupu kod Klinike za traumatologiju pronađeno je tijelo nepoznate muške osobe. Radi se o muškarcu starosti 70-75 godina, mršave tjelesne građe, visine 167 cm, tjemene ćelavosti, prosijede kose, sijede duže zapuštene brade, odjeven u crvenu majicu dugih rukava, plavu majicu, tamnu jaknu, donji dio trenirke tamnoplave boje i gležnjače (gojzerice) Na tijelu nisu uočeni tragovi koji bi ukazivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. 


3.

28. veljače 2017. na Jakuševečkoj cesti, 200 metara od ranžirnog kolodvora u smjeru istoka, u napuštenom vagonu pronađeno je tijelo nepoznatog muškarca starosti 60-70 godina, jače tjelesne građe, izraženog trbuha, visine oko 170 cm, sijede kose, sijedih brkova i brade, okruglog lica, odjeven zimsku jaknu smeđe boje, gornji i donji dio trenirke plave boje, crnu vestu, sivu majicu i smeđe cipele Alpina. Na tijelu nisu uočeni tragovi koji bi ukazivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela.


 UPOZORENJE – FOTOGRAFIJE SU UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA.


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.7.2018. 9:09:05

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account