Varaždinska preasfaltirana, otvorenje u nedjelju ujutro

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.4.2019. 14:33:10
Varaždinska preasfaltirana, otvorenje u nedjelju ujutro

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Varaždinska cesta kroz Gliboki jarek gotovo je završena, otvorenje dan ranije, umjesto u ponedjeljak, u nedjelju ujutro.



Varaždinska cesta od Zelinske u Sesvetama do Glavne u Popovcu praktično je završena. Danas se još radi na navoženju i utvrđivanju bankina, nakon čega će još biti iscrtane bočne linije, a središnja crta je već napravljena. 


Cesta će umjesto u ponedjeljak, kako je planirano, biti otvorena u nedjelju u 4 sata ujutro.  


"Ovo je bio veliki zahvat, nismo mi iz Gradske četvrti to mogli isfinancirati, financirao je Grad iz svojih sredstava za izgradnju i održavanje prometnica, no mi smo uporno tražili taj zahvat i evo ga, gotovo je završen", rekao nam je zamjenik predsjednika Vijeća g.č. Sesvete Dražen Markota dodajući kako se rado o vrlo važnoj i prometno jako opterećenoj cesti zbog čega joj se morala posvetiti tolika pozornost.


Na žalost niti ovoga puta nije nedostajalo bezobraznih i bezobzirnih vozača koji su unatoč vrlo vidljivim znakovima zabrane prolaska, te fizičkim preprekama, morali umjesto obilaznice voziti baš po toj cesti pokraj strojeva i radnika. Bili smo i svjedoci kad je točno pred nama vozač Smarta jednostavno se zaletio u drvenu prepreku, pri čemu ju je srušio i oštetio, a kako bi mogao proći kroz prepreke. 


Od sutra ujutro više neće biti prepreka, nego će svi moći voziti po obnovljenoj prometnici između Popovca i Sesveta.


Vezane vijesti
Ažurirano: 21.3.2024. 13:23:33

Create Account