Vatrogasci Gornje Kašine održali godišnju skupštinu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.2.2020. 20:21:15
Vatrogasci Gornje Kašine održali godišnju skupštinu

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Članovi DVD-a Gornja Kašina održali su u subotu navečer redovnu godišnju skupštinu.Veliki broj gostiju uobičajeno je došao na godišnju skupštinu vatrogasaca Gornje Kašine koji su stadardno vrijedni i aktivni.  


Prema podacima koje je iznio i izvještaju o radu koji je podnio tajnik društva Tomislav Barbarić, DVD Gornja Kašina broji 151 člana od kojih je 20 operativaca spremnih za intervencije, 17 članova i 17 veterana. Po činovima, 5 članova mladeži sa zvanjem vatrogasac, 35 vatrogasaca, 19 vatrogasaca 1. klase, 4 dočasnika, 11 dočasnika 1. klase, 3 časnika, 3 časnika 1. klase i jedan viši vatrogasni časnik 1. klase, a imaju i tri vatrogasna suca.


Na radu su im čestitali, izaslanik gradonačelnika Željko Blažinović i delegat Vatrogasne zajednice Grada Zagreba Stjepan Kenfelja koji je ujedno pojedinim članovima društva uručio vatrogasna priznanja. 


Vrlo usku suradnju vatrogasci Gornje Kašine imaju s KUD-om Kašina čiji ih je predsjednik, Miljenko Bertović također pozdravio i čestitao im na dosadašnjem radu. 


Sve je završilo uobičajeno vatrogasnim druženjem uz glazbu do dugo u noć.


Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account