Večernjak smjestio Sesvete u Županiju

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.9.2018. 16:43:52
Večernjak smjestio Sesvete u Županiju

Foto: ilustracija

Večernji list je, prema dojavi našeg čitatelja, u članku o crnim prometnim točkama Sesvete smjestio u Zagrebačku županiju.



Ogorčen je bio naš čitatelj (ime i prezime poznato redakciji), na članak kolega iz najvećih naših dnevnih novina. Osjeća se pogođenim, jer smatra da je u članku nanesena nepravda svim stanovnicima Sesveta, smještajući našu gradsku četvrt kao samostalni grad u zagrebačku okolicu. Evo njegove poruke:


"Poštovani, moram reagirati na članak Vaših kolega iz renomiranih dnevnih novina. Pročitajte pa mi recite gdje mi to živimo? U gradu Zagrebu ili u Sesvetama-Zagrebačkoj županiji!? Novinar je svrstao Sesvete u Zagrebački prsten, odnosno Zagrebačku županiju. Umjesto da govori o problemima u prometu u Zagrebu, svrstava nas zajedno s Velikom Goricom i ostalim gradovima iz Zagrebačke županije. I to nije usamljeni slučaj, uvriježeno je mišljenje da su Sesvete samostalan grad, a to nisu. Bi li bilo dobro da jesu-ne znam i ne mislim se time baviti. Ali bilo bi lijepo kada bi se poradilo na tome da se konačno shvati da Sesvete nisu više "pajcek siti" ili tamo neke Sesvete..."


Čitatelj dodaje kako ga ljuti kad mediji ovako omalovažavaju Sesvete.


Ovdje nudimo link na spomenuti članak i dajemo svakom čitatelju ponaosob da donese svoj sud. Večernji 


Vezane vijesti
Ažurirano: 15.11.2023. 8:45:57

Create Account