Voda u Sesvetama danima šiklja iz zemlje, Vodovod tvrdi: Nije naša cijev

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.9.2021. 8:32:02
Voda u Sesvetama danima šiklja iz zemlje, Vodovod tvrdi: Nije naša cijev

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Već danima voda šiklja iz zemlje na prostoru između industrijske ceste  Novog Jelkovca, na trasi planirane buduće ceste br. 6, Vodovod odriče svoju nadležnost, isteklo na tisuće kubika.




Na vrlo zanimljiv slučaj uputio nas je čitatelj ovog portala koji je naišao na vrlo čudan, ali vodom izdašan izvor. "Bio sam tu prije pet dana i naišao na to, pa sam pomislio da se radi o puknutoj cijevi, što se ponekad događa. Događaju se i veća puknuća s obilnijim istekom vode negoli je ovdje slučaj, međutim,   to vrlo brzo sanira. Mislio sam da će i ovdje biti tako, te da će radnici Vodovoda to riješiti", priča nam čitatelj.


"Vrativši se nakon par dana vidim nitko nije ništa intervenirao, pa sam nazvao u Vodovod hitne popravke prijavivši viđeno, međutim  djelatnici su ustvrdili da na toj poziciji ne postoji javna vodovodna infrastruktura, tako da prijavljeno nije njihova nadležnost", nastavlja priču savjesni građanin kojemu je žao da tisuće kubika vode istječe u okolnu šikaru. 


Postavlja si pitanje, ako to nije infrastruktura gradskog Vodovoda, a čija je onda? Ako to nije vodovodna voda, od kuda onda ona ovdje tako snažno izvire? Jeli se to možda pojavio kakav novi izvor vode? 


Kako god bilo, situacija nije baš uobičajena i čini nam se da zahtjeva akciju nadležnih službi kako bi se bar za početak utvrdilo o čemu se to točno ovdje radi. A dok se po dobrom starom običaju kod nas administracija i službe pokrenu, u šikaru će isteći još tko zna koliko tisuća kubika vode. Čiste i bistre!


Video: Sesvete danas

Vezane vijesti
Ažurirano: 2.4.2024. 15:26:48

Create Account