Vožnja bez dezodoransa je najneugodnija vožnja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.8.2017. 10:36:52
Vožnja bez dezodoransa je najneugodnija vožnja

Foto: Snimljeno mobitelom, ŽD

Za vrijeme velikih vrućina nije baš tako ugodno dizati ruke i otvarati svoje pazuhe prema nosevima drugih. Nije ugodno drugima. 


Proteklog četvrtka ponovo je u promet, nakon rekonstrukcije, puštena tramvajska linija br. 15 od Mihaljevca do Dolja. Odmah ujutro mešu prvim putnicima provozao se gradonačelnik Milan Bandić s mogobrojnim suradnicima i znatiželjnicima. 


Nekima je za oko zapeo natpis u tramvaju, pa smo tako od jednog tada nazočnog putnika dobili fotografiju poruke putnicima snimljenu mobitelom. Poruka, kao što se vidi na slici, odnosi se upravo na mirisnu situaciju u tramvaju.



Naime za vrijeme velikih vručina vrlo nam je pojačano znojenje. Pri tom se, ponajviše pod pazuhom, razvijaju, blago rečeno, neugodni mirisi. Kako bismo spriječili da pri tom smrdimo, razvijeni su raznovrsni dezodoransi koji više ili manje uspješno sprječavaju širenje neugodnih mirisa s našeg tijela. ,




Svakodnevno u našim tramvajima i autobusima svjedoci smo, uglavnom tijekom vručina, mirisanja vrlo neugodnih mirisa putnika koji ne smatraju shodnim koristiti ove preparate. Stoga je poruka u tramvaju vrlo zanimljiva, ali i logična.

 Vidjet ćemo hoće li od nje biti kakve koristi.




Vezane vijesti
Ažurirano: 21.6.2021. 15:08:30

Create Account