Vugrovečka ambulanta konačno kreće u obnovu!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.2.2021. 9:31:37
Vugrovečka ambulanta konačno kreće u obnovu!

Foto: Sesvete danas

Ambulantu u Vugrovcu oštećenu u potresu, te potom iseljenu u drugi prostor posjetio je i gradonačelnik Milan Bandić.Vugrovec, naselje s najvećim štetama od potresa na sesvetskom području polako vida rane, oštećene privatne kuće već su sanirane ili je sanacija u tijeku, većina javnih zgrada se popravlja, stara škola odnosno društveni dom i nova škola, a isto tako je u tijeku sanacija župne crkve i farofa. Ostala je još jedino ambulanta.


Ukazavši gradonačelniku na problem prespore obnove vugrovečke ambulante, predstavnici MO željeli su potaknuti brži razvoj događaja u sanaciji ove prijeko potrebne zdravstvene ustanove koja opservira dvije tisuće svojih pacijenata na ovom području. Zbog toga je Bandić u utorak posjetio vugrovečku ambulantu gdje je u pratnji pročelnika za zdravstvo Vjekoslava Jeleča i pročelnice za gospodarstvo Mirke Jozić izričito zahtijevao početak radova sanacije odmah.


Srećom, pa je elaborat oštećenja još davno napravljen, a do kraja tjedna trebala bi biti završena i projektna dokumentacija, tako da bi naredni tjedan trebali započeti radovi na sanaciji oštećenja i što ulazi i statička stabilizacija objekta. 


Pacijenti bi se trebali vratiti natrag u svoju ordinaciju konačno ovog proljeća.Vezane vijesti
Ažurirano: 24.2.2021. 11:53:42

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account