Započeli radovi rekonstrukcije raskrižja u Soblincu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.3.2020. 9:56:32
Započeli radovi rekonstrukcije raskrižja u Soblincu

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Dugo očekivani i najavljivani radovi rekonstrukcije raskrižja u Soblincu konačno su u ponedjeljak započeli.



Radovi koji su trebali prvotno započeti 2. ožujka, pa potom odgođeni za tjedan dana, konačno su započeli prekjučer, u ponedjeljak, 16. ožujka. O tome je jučer popodne izvijestio Gradski ured za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet.


"Ovim putem Vas obavještavam da je investitor HRVATSKE CESTE uveo izvođača radova tvrtku PEDOM ASFALTI d.o.o. u posao te je sa danom 16.03.2020. god. započeto sa radovima na rekonstrukciji predmetnog raskrižja.


Rokom izvođenja radova je 4 mjeseca, a izvoditi će se prema fazama koje su iskomunicirane na prethodnim sastancima na kojima su bili prisutni predstavnici MO Soblinec, GČ Sesvete, GU za mjesnu samouopravu, Hrvatskih cesta, izvođača radova i ovog Gradskog ureda", stoji u priopćenju kojeg je potpisao Boris Pintarić iz sektora za ceste.


U prvoj fazi radova koji će potrajati do 1. svibnja neće biti zatvaranja prometa, promet će se odvijati suženim kolnikom uz regulaciju, a preusmjeren će biti jedino pješački promet koji je već sada djelomično na snazi. 


Od 1. svibnja do 1. srpnja kada bi radovi trebali biti završeni, a vidjet ćemo hoće li tako doista i biti, raskrižje će biti zatvoreno za sav promet uz preusmjeravanje obilaznim pravcima. Javni promet će pri tom biti posebno reguliran o čemu će građani pravodobno biti informirani.


Vezane vijesti
Ažurirano: 7.4.2024. 17:22:56

Create Account