"Ljubav, gubitci i moda" ovog četvrtka u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.3.2023. 13:26:14
Početak: 30.03.2023. 20:00
"Ljubav, gubitci i moda" ovog četvrtka u Sesvetama

Foto: Promo

Ova sjajna predstava osvaja gledatelje diljem Hrvatske, a sada ju možete pogledati i u svom gradu, točnije  u četvrtak, 30. ožujka u 20 h u Narodnom Sveučilištu Sesvete.



Karmela Vukov-Colić, Sanja Doležal, Zdenka Kovačiček, Matija Prskalo i Mirna Medaković Stepinac ispričat će vam ovu neobičnu priču kroz intimne ispovijesti s kojima se ženska publika može poistovjetiti. Priče je originalno napisala književnica Nora Ephron, inače stručnjakinja za romantične komedije, ali i duboko osobne drame.


Emotivni inventar životnih ormara 

U ovoim intimnim ispovjestima naše junakinje otkrivaju trenutke u kojima su bile sretne ili tužne, u kojima su ljubile i gubile.

Teme su poznate svim ženama, a o njima govore naslovi priča: mamini savjeti, agonija kupnje grudnjaka, crna i bijela, katastrofa u kabini za presvlačenje, debela i mršava, te muževi i ljubavnici. To su zgode, razmišljanja i asocijacije mnogih žena, a one su zabavne, životne, istinite, prepoznatljive.


Tako će jedna od junakinja, Đina, na kraju predstave zaključiti: Kad sam ovo napisala, mislila sam, tko će to čitati? Previše je osobno. No kad je izašlo, shvatila sam da je moje osobno i drugim ljudima osobno i drago kao da je njihovo što se i pokazalo reakcijama publike.

Cijena ulaznice: 12 €, na dan predstave 15 €. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti putem sustava ulaznice.hr.

Predstava se održava 30.03.2023. u 20h u Narodnom Sveučilištu Sesvete.  


Vezane vijesti
Ažurirano: 18.3.2024. 14:01:29

Create Account