Noć knjige u Knjižnici Dubec - Psiholozi o ljekovitosti knjiga

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.4.2021. 9:39:28
Početak: 23.04.2021. 23:58
Noć knjige u Knjižnici Dubec - Psiholozi o ljekovitosti knjiga

Foto: Plakat

Ovogodišnja manifestacija Noć knjige odvija se pod naslovom Ljekovita moć knjige.



Knjižnica Dube i ove se godine uključila u Noć knjige - ljekovita moć knjige dvama razgovorima s psihologinjama na temu: Ljekovita moć knjige. Zbog epidemioloških razloga još uvijek se ovakve manifestacije ne mogu odvijati fizički u zatvorenom prostoru, međutim, zainteresirani mogu pročitati te razgovore putem niže postavljenih poveznica. 


Martina Vrbat Milas je magistra psihologije s višegodišnjim iskustvom rada s djecom. Radila je na mjestu stručnog suradnika u srednjoj školi i u dječjem vrtiću, a trenutno radi samostalno kao dječji  integrativni psihoterapeut i kognitivno- bihevioralni terapeut pod supervizijom. Vanjski je suradnik Centra za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica te savjetovališta Snaga obitelji pri Hrabrom telefonu. Članica je Hrvatske psihološke komore, Hrvatskog psihološkog društva, Hrvatskog udruženja kognitivno-bihevioralnih terapeuta, Udruge za dječju integrativnu psihoterapiju te Europskog udruženja za integrativnu psihoterapiju.


Razgovor s Martinom Vrbat Milas


Petra Goršić rođena je u Zagrebu 1979. g. Po struci je psiholog i psihoterapeut transakcijske analize. Živi u okolici Zagreba sa suprugom, troje djece i brojnim kućnim ljubimcima.


Razgovor s Petrom Goršić


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.4.2023. 9:08:04

Create Account