Ostvarenje s Ivanom Kujundžićem za Crvene nosove

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 31.3.2021. 17:44:01
Početak: 02.04.2021. 18:00
Ostvarenje s Ivanom Kujundžićem za Crvene nosove

Foto: Plakat

Ostvarenje, sesvetska radionica kreativnog likovnog izražavanja uz pomoć Ivana Kujundžića priređuje radionicu za Crvene nosove.



"Ostvarenje" sesvetske akademske slikarice Sanele Đurinec Raič u suradnji s još jednim sesvetskim akademskim umjetnikom, kiparom Ivanom Kujundžićem održava humanitararnu prodajnu radionicu čiji že prihod biti predan Crvenim nosovima.


Dobrotvorna edukativna i interakcijska radionica za udrugu Crvene nosove, klaunovi doktori, koju sad već Ostvarenje organizira po treći put bit će održana u srijedu i petak, 31. ožujka i 2. travnja u Gimnaziji Sesvete od 18 do 20 sati. 


"Ovog puta slikat ćemo na na kamenim pločicama, kamen će nam simbolizirati spomenike kulture koji su nastradali u potresu, na kamenčićima, koje ćemo kasnije prodavati kao magnetiče, slikati ćemo nadu, sreću... ljubav, bit će veselo. Zaokružit ćemo s prodajnom radionicom za udrugu “Crvene nosove” pod našim nazivom “Djeca pomažu djeci” u središnjem parku u Dugom Selu 10. 4, a ovaj tjedan počinjemo s izradom u školi.

Gost ovogodišnje radionice je naš akademski kipar Ivan Kujundžić, koji će nas uvesti u povijest kiparstva, spomenika kulture, a i svojeg kiparstva, to će znači biti jedna interakcijska radionica", kaže i poziva voditeljica Ostvarenja Sanela Đurinec Raič. 


Sve epidemiološke mjere su uključene u ovo događanje.




Vezane vijesti
Ažurirano: 13.12.2023. 9:54:49

Create Account