Sesvetska gazbena škola obilježit će stoti rođendan Ive Robića, gost Robert Mareković

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.3.2023. 12:35:08
Početak: 10.03.2023. 19:00
Sesvetska gazbena škola obilježit će stoti rođendan Ive Robića, gost Robert Mareković

Foto: Plakat

Stoti rođendan Mister Morgena - Ive Robića, najpopularnijeg hrvatskog pjevača zabavnih nota u povijesti naše zemlje, obilježit će  ovog petka Glazbena škola Zlatka Grgoševića.Ivo Robić kojeg su zbog svjetski popularnog hita Morgen prozvali i Mister Morgen umro je na današnji dan, 9. ožujka 2000. godine u Rijeci. Bio je najpopularniji pjevač na području Jugoslavije i najveći s ovih prostora koji je stvorio i veliku svjetsku karijeru. 


Njegove najveće hitove i danas mnogi pjevuše, a  postali su visoki standard kvalitetne zabavne glazbe. 


Glazbena škola Zlatka Grgoševića želi se odužiti velikom pjevaču obilježavanjem stote obljetnice njegova rođenja - 28. siječnja 1923. godine. Rođen je u Garešnici, a umro u Rijeci, dok je posljednje dane svog života proveo, kao  mnoge prije u svojoj vili u Opatiji.


GŠ Zlatka Grgoševića priprema i poziva sve građane, štovatelje lika i djela Ive Robića na priču o njegovu životu s malim koncertom. Gost će biti popularni Robert Mareković, negdašnji pjevač i vođa grupe Fantomi, a danas voditelj popularnih evergreen emisija II programa HRT-a i Radio Sljemena.


Koncert će biti održan u petak, 10. ožujka u školskoj dvorani u Bjelovarskoj 48b (iznad Konzuma) s početkom u 19 sati.Vezane vijesti
Ažurirano: 21.11.2023. 11:37:05

Započela je izgradnja produžetka Branimirove, hoće li biti i završena?

Hoće, sve će biti kako je najavljeno
Živi bili pa vidjeli
Izbori se bliže, još jedan predizborni trik
Prazna Senfova obećanja, kao i Bandićeva
A kaj se uopće nekaj dela?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account