Kaufland povisuju plaće i uvodi katalog WhatsApp!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.1.2023. 10:13:41
Kaufland  povisuju plaće i uvodi katalog WhatsApp!

Foto: Kaufland

 Samo šest mjeseci nakon posljednjeg povećanja plaća u srpnju 2022.  trgovački lanac Kaufland najavljuje kako ponovno povisuje plaće svojih zaposlenika  i prvi u Hrvatskoj uvodi  praćenje  ponude pomoću linka koji automatski stiže na WhatsApp! 



Iz Kauflanda najavljuju da će od  1.3.2023. ponovno povisiti plaće  svih svojih zaposlenika, što je već treći put u razdoblju od jedne godine. Bruto plaće i primanja svih zaposlenika od ožujka ove godine porast će u prosjeku za  8 %. Iznosi dodataka za rad blagdanom, noću i praznikom također će biti uvećani u prosjeku za 5 %.


Kaufland svim svojim zaposlenicima isplaćuje božićnicu u iznosu od 332 eura, uskrsnicu u iznosu od 66 eura te se dva puta godišnje zaposlenicima isplaćuje i neto nagrada za radne rezultate u prosječnom iznosu po 330 eura. U 2023. godini Kaufland za sve zaposlenike na nerukovodećim radnim mjestima uvodi i regres u iznosu od 100 eura neto, a ponovno su osigurane i stimulacije za zaposlenike poslovnica i logistike koje će biti isplaćene tijekom ljetne sezone. 


Odsad se katalog ovog  trgovačkog lanca može primati i putem WhatsApp aplikacije! Prvi  u Hrvatskoj svojim kupcima omogućili su besplatno, brže i jednostavnije pregledavanje nove ponude svakog tjedna.

Tri su načina prijave na ovu uslugu: klikom na link: https://wa.me/message/HSOE37LZJITRC1, skeniranjem QR koda, slanjem poruke „START“ na broj 099 3123 666 (potrebno je ponajprije pohraniti ovaj broj u telefonski imenik, a nakon toga se šalje poruka u WhatsApp aplikaciji)

Sve ostale informacije moguće je pronaći na kaufland.hr/whatsapp.


Vezane vijesti
Ažurirano: 9.9.2023. 13:05:58

Create Account