Uskrsni brunch hotela Esplanade u Zagrebu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.4.2022. 14:18:02
Uskrsni brunch hotela Esplanade u Zagrebu

Foto: Hotel Esplanade, arhiva

Restoran Zinfandel's hotela Esplanade u Zagrebu i ove godine priprema niz  uskrsnih delicija, selekciju vrhunskih vina i pjenušaca i zabavnu potragu za pisanicama za najmlađe. Tijekom uskrsnog vikenda hotel nudi se i poseban gurmanski paket s noćenjem.


Zagrebački hotel Esplanade oduvijek je predstavljao  mjesto susreta i proslava Zagrepčana te mjesto gdje se obilježavaju značajni obiteljski i društveni događaji. Tako će biti i ove godine na blagdan Uskrsa, u nedjelju, 17. travnja, kada restoran Zinfandel's  tradicionalno priprema Uskrsni brunch  s potpisom chefice Ana Grgić Tomić.


Bit će to proslava Uskrsa uz čašu  pjenušca i klavirsku glazbu. Domaća šunka u lisnatom tijestu, krema od hrena, pašteta od pačje jetre, pesto od oraha i meda, salata od pečenih šparoga, kavijar od lososa, Cezar salata s paškim sirom, Esplanadin tradicionalni tatarski biftek, ručno kosan i pripremljen pred stolom, krem juha od hrena s hrskavom pancetom,  zapečeni Esplanadini štrukli koji dolaze i u bezglutenskoj varijanti, teleći file s karameliziranom mladom mrkvom,  confit pačjeg bataka s mlincima, divlji brancin s komoračem ili file romba s keljom i brojne slastice, čine tek dio selekcije  jela. Najmlađe očekuje zabavni animator u kostimu uskrsnog zeca, brojne društvene igre, bojenje i uzbudljiva potraga za pisanicama.


Cijena uskrsnog bruncha uz čašu pjenušca, animaciju za djecu i klavirsku izvedbu iznosi 890 kn po osobi, dok je za djecu do 6 godina cijena ručka 450 kn. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.1.2024. 12:28:48

Create Account