Ekskluzivni koncert jazz dive Diane Krall u Zagrebu, svira u Lisinskom

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.12.2021. 11:24:04
Ekskluzivni koncert jazz dive Diane Krall u Zagrebu, svira u Lisinskom

Foto: Promo

Megapopularna kanadska jazz pjevačica i pijanistica Diana Krall iduće ljeto u sklopu svoje svjetske turneje dolazi u Zagreb, u dvoranu Lisinski, 12. srpnja 2022. godine.



Prva dama svjetskog jazza Diana Krall, umjetnica je čiji se autorski rad zapisao duboko u povijest svjetske glazbe. Svojim fantastičnim vokalom postala je institucija u jazz svijetu, a njezini koncerti redovito su mješavina sjajne energije i vrhunskog doživljaja koji se prepričavaju mjesecima nakon izvedbe. S više od 15 milijuna prodanih albuma diljem svijeta, zlatnim i platinastim izdanjima, s osvojenim Grammyjima i Juno nagradama, ovaj kontraalt svakim novim albumom ljestvicu postavlja još više, a njezini se live nastupi svrstavaju među najbolje na svijetu ovog glazbenog žanra. 


Nastupala je s brojnim eminentnim glazbenicima kao što su Paul McCartney, Tony Bennett, Ray Charles, na najboljim svjetskim lokacijama, a u sklopu nove turneje dolazi u Zagreb, u ljeto 2022. Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski, kao institucija hrvatske glazbe, idealan je koncertni prostor koji će ugostiti ovu glazbenicu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 23.3.2024. 15:44:59

Create Account