Kao zlatni dukati - najavna pjesma novog albuma Najboljih hrvatskih tamburaša (video)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.2.2020. 12:08:06
Kao zlatni dukati - najavna pjesma novog albuma Najboljih hrvatskih tamburaša (video)

Foto: MirnaAria PR

 „Kao zlatni dukati” nova je pjesma Najboljih hrvatskih tamburaša, kojom su najavili novi studijski album „21 lice ljubavi”, koji će biti objavljen ove godine. Autor glazbe i stihova je dugogodišnji primaš sastava Denis Špegelj, koji s Juricom Hrenićem supotpisuje i aranžman, a s Branimirom Jovanovcem Banijem, u čijem je studiju Mak i snimana, glazbenu produkciju. Nakladnik je tvrtka Mirna aria iz Zagreba. 


“Pjesma ‘Kao zlatni dukati’ donosi nešto drugačiji glazbeni izričaj od onog na kakav je naša publika navikla od nas te najavljuje album koji će donijeti jedan neuobičajen spoj hrvatske narodne glazbe i orkestracije simfonijskog orkestra, što se može i čuti u ovoj pjesmi. Rad na albumu bio je jedno novo iskustvo za nas i vjerujem kako će biti ugodno iznenađenje svima koji više od 30 godina prate naš rad”, poručio je Denis Špegelj, autor nove pjesme i albuma Najboljih hrvatskih tamburaša. 


Za pjesmu je napravljen i spot premijerno prikazan na Valentinovo, kojeg je snimio Dubravko Kovač, dok su za montažu bili zaduženi Boris Milinčić i Mišo Kojić. 


Doprinos pjesmi dali su i vrsni glezbenici Branimir Jovanovac Bani te Kiril Naumov, Vilim Škreblin, Veronika Kilmajer, Jakov Kunjko i Petar Juzbašić koji su je oplemenili zvucima ozbiljne glazbe, dok su prateće vokale otpjevale Anja Jovanovac, Marija Grgić, Karla Bertić i Mateja Čolić.


Video: MIRNA ARIA

Vezane vijesti
Ažurirano: 15.2.2024. 12:35:29

Create Account