Marija Jelovečki novom pjesmom "Kap na licu tvom" službeno najavjuje svoj prvi studijski album

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.4.2023. 9:31:25
Marija Jelovečki novom pjesmom "Kap na licu tvom" službeno najavjuje svoj prvi studijski album

Foto: Promo

Pjesma Kap na licu tvom za koji je snimila i spot, novi je glazbeni broj opusu mlade Sesećanke Marije Jelovečki kojim najavljuje svoj prvi studijski album.




Adamovčanka Marija Jelovečki, javnosti već dobro poznato glazbeno lice, novom pjesmom „Kap na licu tvom“ publici ekskluzivno najavljuje svoj prvi studijski album „Slobodna sam“ koji izlazi u svibnju ove godine. Netom nakon izlaska albuma prvijenca publika će Mariju imati prilike čuti i vidjeti na prestižnom CMC festivalu u Vodicama.


„Kap na licu tvom“ singl je koji službeno najavljuje album koji je mlada pjevačica strpljivo pripremala čak tri godine: „Moj put je započeo dok sam još bila malena curica koja je tek krenula u glazbenu školu i na zbor. Tada su se moji snovi činili toliko veliki, a prvi singl koji sam  snimila prije tri godine je bio samo početak ostvarivanja tih istih snova. Mogla sam samo zamišljati da će me dovesti ovdje gdje sam danas...


Iza albuma je tri godine rada i truda pod budnim okom javnosti, a čak deset godina rada iza kulisa. Odjednom, svi moji snovi stali su u kutijicu promjera 12x12 cm i nose toliko emocija i priča na koje sam izuzetno ponosna.“


Iako je ovo njezina druga ljubavna balada u kojoj se može pronaći svatko i interpretirati je na svoj način, Marija kaže da za nju pjesma opisuje ljubav na daljinu, u kojoj se i sama trenutno nalazi. Stihovi su provučeni nedostajanjem voljene osobe, no zaključak je kako ipak dolazi vrijeme koje je za njih stvoreno, odnosno trenutak otkad će svaki dan biti zajedno. Poruka same pjesme je da u ljubavi ne postoje granice, već si granice stvaramo sami. Par dana, mjeseci ili godina daljine neusporedivi su s vječnosti koja dvoje ljudi u ljubavi čeka zajedno. 


Na singlu „Kap na licu tvom“ radio je standardni tim koji stoji iza Marijinog uspjeha, bračni par Vukes i aranžer Toni Ćosić. Marko Vukes i Toni Ćosić potpisuju glazbu, a Nevena Vukes tekst i režiju romantičnog video spota kojim se htjela postići bajkovitost, nježnost i ljubav u kadrovima kojima dominira Marijina lepršava i mladenačka energija.


Dok se mlada glazbenica sprema za nastup na CMC festivalu i definira sitnice oko završetka dugoočekivanog albuma, vjerna je publika može pratiti na društvenim mrežama gdje je svakodnevno vrlo aktivna.



Video: Croatia Records

Vezane vijesti
Ažurirano: 11.7.2023. 12:07:07

Create Account