Publika odlučila: Mia Dimšić i Marko Tolja u finalu Cesarice

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.11.2019. 9:54:28
Publika odlučila: Mia Dimšić i Marko Tolja u finalu Cesarice

Foto: PR

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih za hit mjeseca rujna, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale izbora za Hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine - Cesarica. U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: "Brod za nabolje" koju izvodi Doris Dragović, "Ne daj me" u izvedbi Lidije Bačić Lille, pjesma "Sva blaga ovog svijeta" koju izvode Mia Dimšić i Marko Tolja, pjesma "U krvi si" u izvedbi Igora Delača i pjesma "Voli do boli" koju izvodi Jacques Houdek.


Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Sva blaga ovog svijeta“ koju izvode Mia Dimšić i Marko Tolja, a za koju glazbu i tekst zajedno potpisuju Vjekoslav Dimter, Mia Dimšić i Damir Bačić.


Sjajni mladi glazbenici, Mia Dimšić i Marko Tolja neodoljiv su glazbeni par koji je s pjesmom “Sva blaga ovog svijeta” nastupio na 59. Splitskom festivalu gdje su osvojili 3. mjesto po glasovima publike.


“Sva blaga ovog svijeta” prvi je Mijin duet, a izbor Marka Tolje koji gaji sličan glazbeni senzibilitet učinio ih je savršenom kombinacijom.


“Pjesma govori o svima poznatom jedinstvenom osjećaju kad u nekome prepoznaš sve što si oduvijek tražio i prepustiš se tom odnosu. Mom timu i meni gotovo na prvu je bilo jasno da od te pjesme želimo napraviti muško-ženski duet. Budući da je to ujedno bila i odluka na prvi duet u karijeri, dugo smo razmišljali tko bi to mogao biti i naposljetku odlučili pitati Marka Tolju. Dotad mi je Marko bio dragi kolega, a sada je bez sumnje i dragi prijatelj”, rekla je Mia.


Glazbu i tekst zajedno potpisuju Vjekoslav Dimter, Mia Dimšić i Damir Bačić, a aranžman i glazbenu produkciju Ante Gelo i Vjekoslav Dimter dok je za scenarij, režiju i montažu spota zaslužan Artem Dushkin. Uz predivne kadrove Mije i Marka prepustite se onome što jedino vrijedi – ljubavi. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 3.6.2023. 16:40:58

Create Account