Sandi Cenov postao automehaničar, jer kako kaže 'Dođe mi'! (video spot)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.11.2019. 16:43:10
Sandi Cenov postao automehaničar, jer kako kaže 'Dođe mi'! (video spot)

Foto: DM Studio

Više od 25 godina uspješne glazbene karijere, Sandi Cenov odlučio je zamijeniti svakodnevnim poslom, automehaničara.Svi Sandijevi fanovi neće ostati razočarani, jer ne odustaje od glazbe, već je spojio svoje dvije velike ljubavi, glazbu, te automobile i motocikle. Ipak, nije riječ o stalnom poslu, a alata se prihvatio za potrebe snimanja video spota za novu pjesmu 'Dođe mi'.


Istovremeno je to i svojevrsna posveta njegovom velikom hitu 'U tvojim mislima' koji je snimio prije dvadeset i pet godina, a gdje se u spotu, također pojavio u ulozi automehaničara. Mnogi se sjećaju scene, kada se iz automehaničara pretvara u zavodnika na motoru, a taj glas prati ga i danas.


Autor nekih od najljepših ljubavnih stihova na sceni, na sve se ipak smije i uživa u novoj pjesmi, koja je nešto drugačija od njegovog uobičajenog glazbenog opusa. 'Nakon dugo vremena snimio sam brzu pjesmu jer sam osjetio da želim ljude rasplesati i širiti optimizam u ove tmurne dane. Zimi se obično stvaraju balade, ali sam baš suprotno smatrao da je uvijek pravo vrijeme za veselu i dobru pjesmu, koja podiže raspoloženje. Pustite stoga 'Dođe mi' i zaboravite brige i probleme!', ističe Sandi.


Video: Hit Records Discography

Vezane vijesti
Ažurirano: 11.7.2023. 12:07:07

Ukoliko ćete glasati na izborima za Sabor, kome namjeravate dati svoj glas? Nudimo 7 kandidacijskih lista abecednim redom.

Fokus Republika
Domovinski pokret
HDZ
MOST
Možemo!
SDP
Socijaldemokrati
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account