U ponedjeljak se bira Miss Zagreba, predstavljamo kandidatkinje

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.3.2023. 9:36:01
U ponedjeljak se bira Miss Zagreba, predstavljamo kandidatkinje

Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

Predstavljamo kandidatkinje izbora za Miss Zagreba! U ponedjeljak, 27. ožujka  glavni grad Hrvatske dobiti će svoju missicu.


 


U lijepom ambijentu Stil eventa koji se nalazi u sklopu Zagrebačkog velesajma u 13.paviljonu u ponedjeljak, 27. ožujka bit će izabrana zagrebačka predstavnica na izboru za Miss Hrvatske.


Jedanaest lijepih djevojaka, koje konkuriraju za titulu Miss Zagreba 2023. pokušati će izboriti pobjedu i svoje mjesto u finalu sljedeće godine.  Potraga za najljepšim Hrvaticama, koje će se naime ove godine u studenome natjecati  na izboru za Miss Hrvatske 2023, već je krenula. Naša predstavnica na izboru za Miss Svijeta birati će se tako između 20 pobjednica sa županijskih izbora, a svoje mjesto u hrvatskom finalu zaslužit će i Miss dijaspore.

Na natjecanju sudjeluju:  Tara Begedin, Ana Marija Stojković, Ana Usmiani, Paola Hrdas, Nina Tomaševski, Monika Bodulović, Lea Nevistić, Dana Szigeti, Helena Medved, Klara Gavranović i Lea Zelić.


 ''Pobjednica svake županije predstavlja i promovira svoju županiju na finalu izbora Miss Hrvatske. To pravo su prošlogodišnjom pobjedom u svojoj županiji već osigurale Miss Zagreba Lucija Begić , Miss Primorsko-goranske županije Lana Krnić, Miss Zadarske županije Ivona Barić, Miss Brodsko-posavske županije Lana Valentić, Miss Vukovarsko-srijemske županije Tea Majstorović i Miss Sisačko-moslavačke županije Ines Grgić'', govori nam Iva Loparić Kontek, vlasnica licence za Miss Hrvatske. 


Biografije divnih mladih djevojaka koje se natječu na ovogodišnjem izboru za Miss Zagreba možete pročitati na stranici Miss grada Zagreba. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 8.5.2023. 15:36:38

Create Account