Za one koji žele posebne trenutke prijedlog: Uskrs u Esplanadi

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 15.3.2024. 14:20:01
Za one koji žele posebne trenutke prijedlog: Uskrs u Esplanadi

Foto: Esplanada, arhiva

Zagrebački hotel tradicionalno je mjesto za obiteljski Uskrs: gurmanski užici, pjenušava dobrodošlica, selekcija vrhunskih vina, klavirska glazba i uskrsna potraga za pisanicama za djecu samo su dio iskustva koje će zasigurno obilježiti ovaj blagdan.


 

Uskrsni su specijaliteti s potpisom  chefice Ane Grgić Tomić – na jelovniku vas očekuje domaća šunka pečena u hrskavom kruhu, rillettes od patke, terina od guščje jetre, quiche sa šparogama i kozjim sirom, prepoznatljivi zapečeni Esplanadini štrukli,  krem juha od proljetnih šparoga, goveđi consommé s domaćim rezancima, prhke tortice s kozicama, file brancina s kremastom blitvom, romb zapečen s kremom od parmezana, pečena patka u marinadi od naranče i meda, janjeća koljenica s pečenom palentom, juneći obrazi s ragoutom od lisičarki i heljde, kao i teleći Wellington te tradicionalni Esplanadin tatarski biftek - ručno kosan i pripremljen pred vašim stolom. Selekcija uskrsnih slastica u izvedbi je iskusnih Esplanadinih slastičara predvođenih Mirjanom Špoljar: prhke tortice od sira sa šumskim voćem, sočnu tortu s bademima i  čokoladnu tortu s makom, a za pravi uskrsni doživljaj tu je tradicionalna Esplanadina pinca sa sušenim voćem i citrusima, kao i prhka makovnjača i orahnjača te  čokoladna jaja.


Za mališane organizira se uskrsna igraonica uz animatore.

Uskrsni ručak poslužuje se na Uskrs, u nedjelju, 31. ožujka 2024., od 12:30 do 16 sati u restoranu Zinfandel's. Broj osoba je ograničen, zato stol treba rezervirati unaprijed. Cijena uskrsnog ručka uz čašu pjenušca, animaciju za djecu i klavirsku izvedbu iznosi 145 € po osobi, dok dječji meni iznosi 85 € po djetetu.

Rezervacija stola u restoranu Zinfandel's: T. +385 (0)1 4566 644, E. zinfandels@esplanade.hr

Provjerite jelovnik za uskrsni ručak! 


Esplanadina pinca kao savršen poklon

Poželite li dio Esplanadine gurmanske ponude poslužiti u svojem domu ili pokloniti dragim osobama, možete naručiti  ručno rađenu pincu po tradicionalnom receptu . Pinca se pakira u ružičastu kutiju i može biti odličan poklon. Cijena Esplanadine pince za van iznosi 28 €, a narudžbe se primaju u uskrsnom tjednu  24 sata unaprijed putem e-pošte na meetings.events@esplanade.hr. 


Uskrsni vikend-paket u Esplanadi 

Ovog proljeća možete povesti obitelj na uskrsno vikend-putovanje u Zagreb. Uskrsni paket s noćenjem uključuje dva noćenja u sobi Superior za dvoje od 30. ožujka – 1. travnja 2024., ranu prijavu/kasnu odjavu te besplatan parking. Dobrodošlica u sobi uz vrhunsko vino kuće i fine ručno rađene čokoladne praline. Raskošna selekcija jela  na bife doručku, kao i à la carte selekciji u restoranu Zinfandel's ili možete započeti dan u privatnosti sobe. U Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Baru  kokteli po izboru. Uz to, paket uključuje besplatan superbrzi bežični internet te pristup Health Clubu uz besplatno korištenje fitnessa i saune. Cijena paketa iznosi 410 €.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.4.2024. 14:45:41

Create Account