Zagrebački Jazz & cabaret klub Kontesa predstavio novo izdanje cabaret showa uz premijeru burleske!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 31.1.2018. 18:08:27
Zagrebački Jazz & cabaret klub Kontesa predstavio novo izdanje cabaret showa uz premijeru burleske!

Foto: Jazz & cabaret klubu Kontesa

U zagrebačkom Jazz & cabaret klubu Kontesa, sinoć je predstavljeno novo izdanje  Kontesa cabaret showa, a uz nove izvođače koji su u ispunjenom klubu oduševili mnogobrojnu publiku, kao posebno iščekivana erotska scenska poslastica, na sceni Kontese svoju je premijeru imao i burleska show, u kojem je briljirala njemačka umjetnica Celeste de Moriae.


„Iskreno govoreći, bio sam malo u dilemi kako će publika reagirati na pomalo provokativnu i prilično erotsku izvedbu Celeste. Tim više sam sretan da se je moj mali rizik pretvorio u vrlo dobro prihvaćenu točku. Mislim da je taj segment bio potreban showu!" naglasio je Miro Ugar. Inače, ova  višestruko nagrađivana performerica burleske, iako Njemica, vuče hrvatske korijene s otoka Cresa, a u Hrvatskoj već drugu godinu tijekom mjeseca svibnja, u Rijeci organizira „Hrvatski burlesk i kabaret festival“.

„Provokativna i zavodljiva burleska plesni je i umjetnički izraz koji ne nameće bilo kakav ideal ženske ljepote. Naglasak je na izražavnju svoje autentičnosti, erotskom plesu i scenskoj izvedbi i interakciji s publikom koja je i sinoć u klubu Kontesa bila na razini europskih, klupskih burleska showova", zadovoljno je komentirala svoj prvi nastup u Kontesi Celeste de Moriae, koja je svoj show zaključila i neočekivanim plesom u prvim redovima publike.

Senzualna plesna  provokacija,  satira i ekstravagancija Celeste de Moriae nikog nije ostavila ravnodušnim, a umjetnički ravnatelj cabaretnog programa Kontese Miro Ungar, potvrdio je da itekako umije kreirati show koji publiku drži u punoj pažnji i vrhunskoj cabaretnoj zabavi kroz cjelokupni program.
Uz  premijeru burleske i nastup Celeste de Moriae, sinoć je u Jazz & cabaret klubu Kontesa predstavljen i novi cabaretni plesni ansambl Kontesice, a koreografsku palicu je od Igora Barberića u novom izdanju cabaret showa preuzela sjajna koreografkinja i plesačica Mateja Miković. Sinoćnji show je predstavio i  talentiranog interpreta songova iz brodvejskih mjuzikala Tomislava Čeleketića, kao i virtuozne violiniste pod imenom 8 Strings koji su izveli medley hitova bendova U2, Iron Maidena i Abbe. Kao i do sada, u showu i dalje sudjeluju uz neizostavog Miru Ungara i Vodlan Brothers,  Ana Čudić Zoi, sa svojom točkom plesa na šipki, iluzionist Leonardo i Peđa Bajović sa svojom urnebesnom stand up točkom.

U novom i osvježenom izdanju Kontesa cabaret showa publika će moći uživati svakog petka i subote tijekom veljače, na adresi Cesarčeva 2, od 21,30, a uz ove novitete, Jazz & cabaret klub Kontesa nastavit će tijekom ostalih dana u tjednu s vrhunskim jazz koncertima.


Započela je izgradnja produžetka Branimirove, hoće li biti i završena?

Hoće, sve će biti kako je najavljeno
Živi bili pa vidjeli
Izbori se bliže, još jedan predizborni trik
Prazna Senfova obećanja, kao i Bandićeva
A kaj se uopće nekaj dela?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account