I Mladen Burnać objavio je svoj kućni uradak (video)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.4.2020. 13:37:07
I Mladen Burnać objavio je svoj kućni uradak (video)

Foto: Mladen Burnać

Nakon mnogih domaćih glazbenih zvijezda, izašao je "kućni uradak" i kantautora Mladena Burnaća kojim podržava akciju #ostanidoma.



U pitanju je kućna, akustična verzija njegove (danas već legendarne) pjesme, "Jer ti ljubiš drugoga" koja je do sada objavljena na desetak kompilacija najljepših ljubavnih pjesama. U originalu je snimljena kao duet sa Arsenom Dedićem (2005 g.). Mladen se tako pridružio akciji #ostanidoma, te je na svojim društvenim stranicama započeo objavljivati i druge pjesme, snimljene kod kuće, samo uz gitaru.


Mladen u samoizolaciji radi "online", na čak 2 nova albuma. U pitanju je njegov 10-ti album u karijeri, čiji je izlazak najavio nedavnim singlom "Ako me ikada sretneš" (obrada starog hita Dine Merlina). Pored toga, radi i na netipičnom albumu, naziva "Knjiga poezije". Na istome će se naći recitacije njegovih stihova, samo uz pratnju dvije akustične gitare. U nastavku Vam šaljemo i linkove za download pjesme"Sve ili ništa", koja je jedan od najavnih singlova novog albuma, a koju prati i zanimljiv crno-bijeli video spot.


Video: Mladen Burnač

Vezane vijesti
Ažurirano: 11.7.2023. 12:07:07

Create Account