Kantautor Mladen Burnać snima glazbeni film!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.9.2020. 21:26:12
Kantautor Mladen Burnać snima glazbeni film!

Foto: PR

Zagrebački kantautor Mladen Burnać, snima cjelovečernji dokumentarno-glazbeni film o svojem novom albumu, naziva  Knjiga poezije. Snimanje je započelo prije par dana, u elitnom zagrebačkom Westin hotelu.



U pitanju je film u kojemu će biti predstavljene nove pjesme, te razgovori sa suradnicima na albumu - sve samim vrhunskim domaćim glazbenicima. To su: Matija Dedić (klavir), Branimir Mihaljević (klavir), Doris Karamatić (harfa), Matej Mihaljević (violina), Ivica Premelč (saksofon), Đuli Alimoski (fluta), te Dragomir Herendić, virtuoz na gitari i aranžer albuma. Mladen je autor glazbe i stihova na svih 15 pjesama.


U filmu se pojavljuje i glumica Mila Elegović, te vrhunska balerina Leda Šeparović (živi i radi u Rusiji, a koja je ujedno i jedina Hrvatica koja nastupa u slavnom Mikhailovskom teatru u Sankt Peterburgu.


Album deseti u karijeri, bit će objavljen zajedno s promocijom filma, krajem listopada. Redatelj je Marko Dimić. Mladen tako postaje i prvi domaći izvođač, koji je snimio film za još neobjavljeni album. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 9.3.2023. 18:18:51

Create Account