Ocean & prijatelji u Lisinskom

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 15.3.2022. 12:48:03
Ocean & prijatelji  u Lisinskom

Foto: Marko Čolić

"Ovo je najraspjevanija i najveselija press konferencija" - rekli su  novinari  koji su bili na pomalo netipičnom predstavljanju novog projekta splitske grupe Ocean. 



Kako i priliči glazbenicima, veliki zagrebački koncert Ocean & prijatelji Korakom po nebu koji će se održati u dvorani Vatroslav Lisinski 04.04.2022 u 20:00 sati, ova  grupa najavila je, kako drugačije, nego pjesmom!


U prvom dijelu mini koncerta, održanom u kavani Johann Franck, Marica Vilibić (vokal i violina), Stjepan Radić (vokal) i Dino Pleština (vokal i gitara), članovi grupe Ocean, odsvirali su svoje hitove s novog aktualnog albuma uz podršku vrhunskih glazbenika, Matije Dedića i gitariste Ante Gele s bendom, dok su u drugom dijelu pokazali kako zvuče suradnje s Prijateljima koji su dio ovog velikog projekta. Među njima su glazbene zvijezde, Zorica Konđa, Tedi Spalato, Maya Sar i Goran Karan koji se i sam pridružio zagrebačkoj promociji i najavi spektakla u Lisinskom!


"Srce nam je puno" - rekli su nam članovi grupe Ocean nakon jednosatne svirke uživo koja je rasplesala goste! - Istu i još bolju zabavu pripremamo na našem koncertu Ocean&prijatelji u Lisinskom početkom travnja za što počinju intenzivni pokusi s Big bendom i gudačkim ansamblom kojim će ravnati dirigent Joško Banov. Na koncertu u Lisinskom ćemo zasvirati naše hitove s tri studijska albuma, ali i zapjevati  s našim prijateljima. Publika će tako čuti hitove naših gostiju poput Zar je voljeti grijeh (Zorica Kondža), Ti si moj san (Zorica Kondža), Sve ću preživit (Tedi Spalato), Zauvik tvoj (Tedi Spalato).

"Na koncertu će nas pratiti i dvojica najboljih instrumentalista  - Ante Gelo i Matija Dedić koji svojom profesionalnošću stavljaju točku na 'I' ovog koncerta" - zaključio je Dino Pleština frontmen grupe vidno zadovoljan reakcijama publike na dio programa s kojim je najavljen veliki zagrebački koncert. Novinari su se rasplesali u Johannu Francku, a dobru atmosferu je začinila i vinarija Josić s dvije vrste vina. 

Odbrojavanje do početka koncerta je počelo, a ulaznica za splitski spektakl u  Zagrebu još ima. Nabaviti se mogu na blagajni KD Vatroslav Lisinski, ili putem weba na Entrio.hr i ulaznice.hr,  Dio prihoda od prodaje ulaznica bit će doniran udruzi Krijesnica, kao pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti.

Splitska grupa OCEAN, postoji 5 godina,a iza sebe ima tri studijska albuma i jedan EP. Prvi album "Kad me pogledaš" bend je objavio  2018 godine. Bio je to dupli album s 20 singlova. Potkraj 2021 godine, nakon 2 godine koncertne pauze grupa gotovo istodobno objavljuje 2 nova izdanja. Album "Korakom po nebu" (8 singlova) i EP "Ambis" (4 singla) od kojih posebno treba izdvojiti naslovni singl "Ambis" (Nenormalno) koji je snimljen u suradnji s mladim američkim R'n'B pjevačem Quincy Thompsonom.


Vezane vijesti
Ažurirano: 23.3.2024. 15:44:59

Create Account