Tko je „Suzana“ o kojoj pjevaju Mejaši i grupa Vigor? (video)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.10.2019. 20:42:44
Tko je „Suzana“ o kojoj pjevaju Mejaši i grupa Vigor? (video)

Foto: Hamar media

Dva iznimno uspješna i koncertno aktivna benda – Vigor i Mejaši udružili su snage u novom fantastičnom singlu „Suzana“ koji je spreman osvojiti kako radijske etere, tako i publiku diljem svijeta.Oo da, dobro ste čuli – diljem svijeta!


Dečki iz oba benda najavljuju koncerte u Australiji i Kanadi gdje će nastupiti krajem ove i tijekom sljedeće godine. Ali na sreću njihovih obožavatelja, okupili su se i snimili ovaj fantastičan singl.


Savršena receptura za vrhunski hit dolazi iz pera Denisa Dumančića koji je autor pjesme, a u pisanju stihova mu se pridružila Valerija Đurđević, dok je na aranžmanu radio zajedno s Branimirom Mihaljevićem.


Dečki su snimili i spot za aktualni singl koji je tipičan, ali netipičan za Mejaše.


Spot u kojemu dva benda prikazuju svu svoju energiju i snagu muških vokala, ali i ozbiljan pristup na kakav nas Mejaši baš nisu naviknuli.


Puniti najveće dvorane i stalno širiti broj svojih obožavatelja zaista polazi za rukom samo najuspješnijima, a čini se kako su dečki iz ova dva benda pronašli način kako to postići. Nove pjesme, fantastični spotovi, odlična interakcija s publikom i sati i dani rada i usavršavanja doveli su ih do toga da svaka pjesma koju izdaju, postane pravi hit! Njihova vjerna publika im uzvraća ljubav zajedničkim pjevanjem na koncertima te ovacijama tijekom nastupa.


Osim što su konstantno na nastupima, Mejaši pripremaju i novi album, koji će publika zasigurno dočekati s oduševljenjem. Grupa Vigor će nastupiti s Nedom Ukraden u Koprivnici, 14. prosinca. Pratite sva događanja ova dva benda i na njihovim društvenim mrežama i ne propustite priliku za vrhunsku zabavu.


Hamar media


Video: Sex, tambura & rock 'n' roll

Vezane vijesti
Ažurirano: 4.7.2022. 18:43:53

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account