7. Festival estetike Abeceda ljepote pod nazivom “Ljepota će spasiti svijet ?” 18. i 19.2. u Zagrebu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.2.2023. 9:32:15
7. Festival estetike Abeceda ljepote pod nazivom “Ljepota će spasiti svijet ?”  18. i 19.2. u Zagrebu

Foto: FESTIVAL estetike /PR

Na predstojećem Festivalu estetike pojedincima se želi približiti cjelokupna estetska industriju uz savjete kako organizirati svoj beauty godišnji plan, kako postići željeni oblik tijela, riješiti se viška kilograma te unaprijediti svoje mentalno zdravlje. 



Biti dotjeran baš uvijek, ali taman toliko da privučeš pozornost. U današnje je vrijeme to postalo svakodnevni zadatak ali i svojevrsni imperativ! Estetska medicina više nije nešto što se rijetko spominje već potreba suvremene žene , ali sve češće i muškarca. “Potaknuti tom činjenicom želja nam je približiti pojedincima estetske tretmane, njihove prednosti  i mane, upozoriti ih na potencijalne rizike, ali i uputiti  u najnovije metode, tretmane, na doktore i klinike na uljepšavanje”, kaže organizatorica Festivala estetike Draženka Pleško i dodaje kako  estetska kirurgija nije više ono što je nekad bila. Odlazak kod estetskog kirurga ne znači nužno podvrgnuti se invazivnom estetskom zahvatu. Estetski zahvati i tretmani su napredovali do te mjere da vrlo često isključuju upotrebu kirurških instrumenata, a upotrebljavaju se laseri, led diode ili napredne formulacije u obliku krema ili seruma.


Na predstojećem Festivalu estetike pojedincima se želi približiti cjelokupna estetska industriju uz savjete kako organizirati svoj beauty godišnji plan, kako postići željeni oblik tijela, riješiti se viška kilograma te unaprijediti svoje mentalno zdravlje. U dva dana festivala sve što ste htjeli znati o ljepoti, kozmetičkim i estetskim tretmanima očekuje vas na jednom mjestu. 


Program festivala


Obratit će nam se i poznate osobe iz hrvatske javne scene te nam kroz zanimljive panele poput ŽENA – ZVIJEZDA – PODUZETNICA opisati svoj put do kvalitetnijeg života. 


Koje sve zvijezde i poduzetnice sudjeluju na panelu možete pronaći na stranici festivala.


Tijekom festivala dr. Maria Škornjak će održati radionice na vrlo tražene i atraktivne teme: JeuDerm- kao nova generacija kolagen niti s peptidima kolagena, proteinom s učinkom botoxa, proteinima svile, probioticima i beta glukanom te Biorevitalizacija kože kolagenom uz pomoć kemijskih pilinga s kolagenom, biorevitalizacijskih otopina s peptidima kolagena i maski s kolagenom. Predavanje za frizere održati će Danijela Jelić koja će govoriti o upotrebi čistih ulja i bojanju kose prirodnim pigmentima.


Održati će se i radionica specijalnih make up efekata, a posjetitelje očekuju i brojni izlagači iz svijeta estetike koji su pripremili popuste za svoje usluge za nadolazeću sezonu proljeće - ljeto.


“Estetske procedure, osim što nas uljepšavaju, uvelike doprinose i našem samopouzdanju. Prije nego se podvrgnete nekoj estetskoj proceduri važno je znati i zbog čega želite istu napraviti. Jer estetske procedure će popraviti naš izgled, dati nam novo samopouzdanje ali nisu ultimativni put ka sreći. Stoga ćemo na Festivalu čuti i kako ljubav utječe na ljepotu i povezati unutarnje zdravlje kroz ljepotu. Jer istinska ljepota dolazi iznutra”, ističe organizatorica Draženka i poziva sve čitatelje da dođu 18. i 19.veljače na  7. Festival estetike Abeceda ljepote čije je zaštitno lice Malis Antonela, operna pjevačica, bel canto sopranistica.



Vezane vijesti
Ažurirano: 17.4.2024. 10:39:18

Create Account