Deveti ples pod maskama u Lisinskom

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.1.2018. 14:42:01
Deveti ples pod maskama u Lisinskom

Foto: Zagreb.hr

 Deveti ples pod maskama u Lisinskom održat će se 3. veljače, a u sklopu tradicionalnoga glazbeno-scenskog programa na maskenbalu će nastupiti i tamburaški sastav te stand up komičar Ivan Šarić, najavljeno je u utorak na konferenciji za medije u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.


Uz zanimljiv maskenbalski scenski nastup, ravnatelj dvorane Lisinski Dražen Siriščević, pozvao je građane da posjete 'tradicionalni deveti ples pod maskama' na kojem će prvi put nastupati i stand up komičar Ivan Šarić.


"Tradicija se nastavlja kao i ples pod maskama. Uz obilje smijeha, veselja i dobrog glazbeno-scenskog programa, u sklopu maskenbala nastupa i tamburaški sastav, a organizirana je i večera bogata karnevalskim delicijama", rekao je Sirišćević.


Najavio je dolazak Zagrebačkih mažoretkinje i Greenhouse Blues Banda, DJ Mareka, prvog iluzionističkog teatra Hrvatske Mak teatra, Zagilanda, plesne skupine Back to Swing, atraktivnih Brazilskih plesačica, ali i dolazak Cirkorama koje će se pobrinuti za oslikavanje lica i tijela zainteresiranih.


"Pripremite se na dobru zabavu, mnoštvo zanimljivih likova, glazbu i ples, ali i zanimljive nagrade", poručio je Siriščević. Odabrani žiri dodijelit će nagrade najboljim maskama u više kategorija za najbolju žensku, mušku, grupnu i dječju masku te za plesni par.


Od nagrada su zanimljive ulaznice za dvije osobe za koncert Pearl Jama u Pragu s uključenim prijevozom i smještajem, ulaznice i prijevoz za dvije osobe za koncert Nialla Horana u Beču, izlet u Padovu, šest SPA cjelodnevnih paketa u Aquaparku Adamovec i drugo, rekao je jedan od članova žirija Jacques Houdek, pozvavši građane na maskenbal.


Dolazak na ples pod maskama najavio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.


(Hina)


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.2.2023. 8:57:13

Započela je izgradnja produžetka Branimirove, hoće li biti i završena?

Hoće, sve će biti kako je najavljeno
Živi bili pa vidjeli
Izbori se bliže, još jedan predizborni trik
Prazna Senfova obećanja, kao i Bandićeva
A kaj se uopće nekaj dela?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account