Jelena Pavičić Vukičević čestitala građanima Dan grada Zagreba

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 29.5.2021. 12:31:34
Jelena Pavičić Vukičević čestitala građanima Dan grada Zagreba

Foto: Fb/Jelena Pavičić Vukičević

Obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba, Jelena Pavičić Vukičević uputila je građanima Zagreba čestitku povodom Dana grada Zagreba.Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

čestitam vam 31. svibnja, Dan grada Zagreba i Blagdan Majke Božje od Kamenitih vrata, naše nebeske zaštitnice!

 

S ponosom slavimo Dan našega grada i sa zahvalnošću se prisjećamo svih koji su ga u njegovoj dugoj povijesti gradili, doprinosili njegovoj ljepoti, čuvali njegov otvoreni duh i koji nas obvezuju da sve što smo baštinili pažljivo čuvamo i nadograđujemo.


Posebno smo zahvalni našim braniteljima koji su najzaslužniji da danas, u  miru i demokratskome ozračju svoj grad i život u njemu gradimo po vlastitoj mjeri.


Kao i prijašnjih, i ove ćemo godine sugrađanima koji su nas svojom kreativnošću, svojim radom i postignućima posebno zadužili uručiti naše najveće priznanje – Nagradu Grada Zagreba kao zahvalu za pregalaštvo, a svima vama drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani, čestitam Dan našega grada i Dan zagrebačkih branitelja! 


Budimo i nadalje grad otvoren za svakog, grad vrijednih, tolerantnih i ponosnih ljudi u kojem ima mjesta za sve i u kojem se uvijek može računati na razumijevanje i solidarnost!


Izazovi što su pred nama, potencirani posljedicama pandemije koronavirusa i razornog potresa koji je na licu našeg Zagreba ostavio velike ožiljke, neka nam budu poticaj da zajedno i s još više mara i energije svoj voljeni grad oblikujemo kao još bolje i ugodnije mjesto za život!


Sretno Zagrebe!


Zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević


Vezane vijesti
Ažurirano: 31.5.2023. 9:23:46

U Sesvetskoj Sopnici treba:

Slušati Grad i  prenamijeniti postojeći društveni dom u vrtić
Srušiti staru zgradu i izgraditi novi objekt  vrtića i društvenog doma
Ne raditi ništa, ostaviti stvari kakve sada jesu
Odseliti se u inozemstvo
Nisam upućen, ne znam o čemu se radi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account