Na Badnjak zborovi pjevaju na Trgu Bana Jelačića

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.12.2022. 10:09:01
Na Badnjak zborovi pjevaju na Trgu Bana Jelačića

Foto: TZG

Turistička zajednica Zagreba poziva na Badnjak prije podne na koncert zborova.U organizaciji Turističke zajednice grada Zagreba, na  Badnjak 2022., na glavnom zagrebačkom trgu, s početkom u 11:00 sati nastupit će osam zagrebačkih zborova. Tako će svi Zagrepčani i posjetitelji našeg grada imati prilike čuti prigodne adventske i božićne pjesme iz Hrvatske i drugih zemalja. Uz Renesansni ansambl i Canticum Glazbenog kluba Lisinski, nastupit će i zborovi HOKUD Sloboda, MPZŽOZ Lira, DKU Ivan Kukuljević Sakcinski, KUD Žumberčani, MPZ Cossetto i KUD Nikola Tesla. Zborove će pratiti Dora Remenar na klaviru i Sebastian Jurić na gitari, a dirigent će biti Heda Gospodnetić. 


Osim za Badnjak, u petak 23. prosinca, održat će se dva koncerta u sklopu Adventa u Staroj Vlaškoj i to u 18:00 sati koncert grupe Film Music Orchestra, a u 19:00 sati grupe Hot Club Zagreb.


Turistička zajednica grada Zagreba želi svima sretan Božić i uspješnu 2023. godinu te poziva sve da  se pridruže na ovom radosnom iščekivanju Božića.Vezane vijesti
Ažurirano: 11.12.2023. 16:57:48

U Sesvetskoj Sopnici treba:

Slušati Grad i  prenamijeniti postojeći društveni dom u vrtić
Srušiti staru zgradu i izgraditi novi objekt  vrtića i društvenog doma
Ne raditi ništa, ostaviti stvari kakve sada jesu
Odseliti se u inozemstvo
Nisam upućen, ne znam o čemu se radi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account