Ove subote počinje skijanje na Sljemenu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.1.2022. 10:37:48
Ove subote počinje skijanje na Sljemenu

Foto: Ski klub Medveščak

Sezona skijanja na Skijalištu Sljeme počinje u subotu, 15. siječnja, a staze će biti  otvorene za građanstvo svaki dan od 9 do 16 sati.


Ove subote 15. siječnja počinje sezona skijanja na Skijalištu Sljeme čije će staze biti otvorene za građanstvo svakim danom od 9 do 16 sati. 


Otvoreni će biti Crveni spust i Bijela livada, a Zeleni i Plavi spust za sada neće raditi zbog nedostatka snijega. I ovogodišnja sezona skijanja provoditi će se uz posebne mjere, zbog čega će radi kontrole i nadzora u prodaju biti puštene samo dnevne karte, a do daljnjega još neće biti noćnog skijanja. Svi koji posjeduju access ski karte od prošle godine mogu ih sami puniti putem on-line prodaje uz obaveznu registraciju na jednoj od blagajni prilikom prvog dolaska na skijanje. 


Cijene dnevnih karata radnim danima su 40 kn za djecu i 70 kuna za odrasle, dok su subotom i nedjeljom cijene 50 kuna za djecu i 100 kuna za odrasle. Karte se prodaju na blagajnama Crvenog spusta i Bijele livade, te putem on-line prodaje da bi se spriječilo grupiranje većeg broja osoba na lokacijama blagajni kako bi se osiguralo adekvatno provođenje propisanih mjera. 


Obavezno je i pridržavanje razmaka za vrijeme stajanja u redu na blagajni ili žičari, na trosjedežnici u isto vrijeme se mogu voziti samo dvije osobe osim ako se radi o osobama iz istog kućanstva, a ukoliko nema mogućnosti pridržavanja propisanog razmaka korisnici su obavezni nositi maske za lice.


Vezane vijesti
Ažurirano: 26.1.2023. 11:46:29

Create Account