U tijeku je Festival Via VINO u Zagrebačkoj županiji

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 8.9.2022. 16:18:04
U tijeku je Festival Via VINO u Zagrebačkoj županiji

Foto: Marko Čolić

Turistička zajednica Zagrebačke županije svečano je otvorila novo izdanje Via VINO festivala, koji traje do 17.rujna 2022. U vinogradima vinarije Voštinić-Klasnić  uživalo se u filmu, hrani i vinu.


„Ovogodišnje izdanje Via VINO festivala posjetitelje vodi na mjesta u Zagrebačkoj županiji gdje mogu uživati u hrani, vinima i sjajnim filmovima. U svojoj drugoj godini održavanja, Via VINO festival privukao je mnogobrojne posjetitelje te smo prvi vikend održavanja, popunili sva predviđena mjesta što nama kao organizatoru ove manifestacije daje jasnu poruku da naši posjetitelji žele sudjelovati na više ovakvih događanja eno-gastronomskog formata.“ poručuje Ivana Aliliović, direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije.


U vinariji Voštinić-Klasnić, posjetitelji su kušali autohtonu sortu moslavačkog kraja,škrlet sljubljen s pomno pripremljenim zalogajima u izvedbi restorana Barrel Zagreb. Izbor bruschetta s domaćom junetinom i patkom, domaće kobasice,  sir z vrhnjem i svježe pečeni kukuruzni kruh, samo su neka od brojnih jela koja su se kušala. Atmosferu ove kasnoljetne večeri na otvorenom pratila su  magična rasvjeta od postavljenih ložišta te zvukovi glazbe koja se nastavila nakon projekcije filma “Priča o mojoj ženi” .


Vezane vijesti
Ažurirano: 21.2.2024. 13:32:13

Create Account