Eurythmics gazbeni duh u Sesvetama uz Romantix band

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.6.2022. 16:15:24
Eurythmics gazbeni duh u Sesvetama uz Romantix band

Foto: Romantix

Izvrsni varaždinski glazbeni sastav Romantix poznat i kao Eurythmics cover band održat će open air koncert ovog petka u Sesvetama.



Otvoreni glazbeni pop/rock koncerti vraćaju se u Sesvete nakon dugog niza godina nastupom grupa Romantix, specijaliziranog za izvođenje bezvremenskih hitova sastava Eurythmics, najpoznatijeg svjetskog predstavnika novovalnog glazbenog pravca "novi romantizam" s početka osamdesetih godina prošlog stoljeća.


Bez obzira slažete li se ili ne s gotovo općeprihvaćenom tvrdnjom da se najbolja svjetska pop/rock glazba stvarala sedamdesetih i osamdesetih godina dvadesetog stoljeća, Annie Lenox i  Dave Stewart gotovo nikad i nikoga slušajući njihovu glazbu ne ostavljaju raznovdušnim. 


Mnogo godina nakon prestanka postojanja Eurythmicsa i samostalnih karijera dvoje vrhunskih glazbenika, u svijetu je nastalo mnogo cover bandova njihove glazbe, a najpoznatiji hrvatski svakako je varaždinski Romantix. Upravo oni vratit će nas u doba Love is a stranger, Sweet dreams, Who's that girl?", Right by your side" , Here comes the rain again i još mnogih velikih hitova  Eurythmicsa uz koje smo plesali, pjevali ih, veselili se, zaljubljivali, odljubljivali, partijali, a sigurno je da će se partijati i ovog petka kod sesvetskih silosa. Organizator koncerta su Zelene i plave Sesvete.


Koncert Romantixa na otvorenom bit će održan u Terapijskom vrtu od 20 sati uz besplatan ulaz. 



Video: Romantix

Vezane vijesti
Ažurirano: 23.3.2024. 15:44:59

Create Account