Tvrtko Stipić predstavio novi album

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 23.6.2022. 17:41:40
Tvrtko Stipić predstavio novi album

Foto: Filip Bušić

Novi studijski album Tvrka Stipića, poznatog tenora zagrebačke opere,  predstavljen je u Klubu Kazališta Komedija u Zagrebu (bivša Kontesa). Album"Ima dana"sadrži 12 starogradskih pjesama i romansi koje je producirao Toni Eterović. Na Stipićevoj promociji prateći orkestar nastupio je u sastavu:Antonio Vrbički– harmonika,Josip Mimica– klarinet,Toni Eterović– glasovir, Josip Novosel– violina, Tihomir Novak – kontrabas i Bruno Vuger – gitara.


" U dogovoru sa glazbenim producentom Tonijem Eterovićem sastavio sam program za ovo izdanje.  Želja mi je bila da sve te stare i antologijske melodije malo osvježim sa novim aranžmanima i obradama te da im dam novi život i da ostanu u našem društvu za buduće generacije. U svemu tome pomogao mi je  prateći bend Tango Appassionato i Oridano Gypsy Jazz Band",navodi Tvrtko Stipić. 


!zvedbe Tvrtka Stipića, kao i pratećeg orkestra, u prepunoj  klupskoj dvorani Komedije, poznate starogradske pjesme"Ima dana", "Mislio sam da je život" i"Te tvoje oči zelene"u gypsy jazz obradi  uživo, zaista zvučale su odlično i drugačije  od svega na što smo u tom glazbenom žanru do sada navikli slušati.Vezane vijesti
Ažurirano: 3.9.2022. 14:26:50

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account