U Knjižnici Dubec slike izlažu Ivonna Grlić i Juraj Mihalke

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 31.1.2023. 17:18:18
U Knjižnici Dubec slike izlažu Ivonna Grlić i Juraj Mihalke

Foto: Knjižnica Dubec

Dvoje studenata zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti (ALU) izlažu svoje radove u Knjižnici Dubec.



U Knjižnici Dubec postavljena je izložba likovnih radova studenata ALU koji su slobodni za razgledavanje u uredovno vrijeme knjižnice


Ivonna Grlić

Rođena je u Zagrebu 18.1.1999. godine. Po završetku Klasične gimnazije u Zagrebu, 2017. godine upisuje studij slikarstva na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Trenutno pohađa četvrtu godinu preddiplomskog studija pod mentorstvom profesora Zoltana Novaka. Izlagala je na tri skupne izložbe, u galeriji Izvorne umjetnosti u Zlataru 2021. godine, u galeriji KC u Križevcima 2021. godine te u galeriji FLU u Beogradu 2022. godine. Dobitnica je algebrinog studentskog natječaja ,,Svi smo mi zvijezde''.


Juraj Mihalke

Rođen je 1.4. 1996. u Sisku. Opću gimnaziju Tin Ujević završio je u Kutini. Pohađao je dvije godine studija na Odsjeku Likovne kulture na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, a potom upisuje Odsjek Slikarstva te je trenutno na četvrtoj godini Odsjeka Slikarstva na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Mihalke je sudjelovao na humanitarnim izložbama, likovnim radionicama i završnim izložbama studenata Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. Izlagao je na tri skupne izložbe, u galeriji Izvorne umjetnosti u Zlataru 2021. godine, u galeriji KC u Križevcima 2021. godine, ,,Plati i nosi'' u Meštrovićevom paviljonu 2022. godine.


Vezane vijesti
Ažurirano: 1.6.2023. 14:38:05

Create Account