Predstava u Sesvetama „10 pjesama koje su obilježile kraj mog ljubavnog života“

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.12.2020. 17:34:43
Početak: 04.12.2020. 20:00
Predstava u Sesvetama „10 pjesama koje su obilježile kraj mog ljubavnog života“

Foto: Plakat

Knjižnica Sesvete u suradnji s Narodnim sveučilištem Sesvete poziva na humorističnu monodramu „10 pjesama koje su obilježile kraj mog ljubavnog života“ glumca Ivana Ožegovića. 
Predstava je na rasporedu u petak 4. prosinca od 20 sati u dvorani Narodnog sveučilišta Sesvete. Ulaznice su besplatne, ali ih treba podići u Knjižnici kod dežurnog informatora. Broj ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama.


Predstava prati prolazak jednog mladića kroz različite životne situacije vežući glazbu koju sluša uz svoje ljubavne dogodovštine. U samoj srži predstave se sakriva pitanje koliko smo svjesni glazbe koja cijele naše živote svira u pozadini. Je li to samo neka buka sa strane ili ipak ona oboji naše živote jače nego želimo priznati? Sviđa li nam se neka pjesma zato što je odsvirana na idealnoj frekvenciji za naše uši ili zato što nas podsjeća na trenutak kada smo slušali tu pjesmu i bili s nekim tko nas je činio sretnim?


Ivan Ožegović je glumac rođen 1989.godine. Diplomirao je 2014. godine na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu.


Najpoznatiji projekti: serije: „Crno – bijeli svijet“ (tumači ulogu Davorina Bogovića) i „Počivali u miru“ te filmovi: „Winnetou 3“, „General“, „F20“, „Mrtve ribe“, „Guardian Angel“ i apsolutni pobjednik Pula film festivala „Broj 55“. Od kazališnih projekata najvažnija je suradnja s Tomaž Pandurom na dvije predstave u HNK Zagreb, s kojima je sudjelovao i na jednom od najvećih svjetskih kazališnih festivala u Bogoti. Također je imao priliku glumiti u projektima oskarovca Danisa Tanovića i nominiranog za Oscara Uli Edela. Ožegović je dugogodišnji suradnik Agencije za odgoj i obrazovanje s kojima već dugi niz godina surađuje na „Novigradskom proljeću“ kao predavač glume. Uz Gorana Navojca je umjetnički suradnik na BOK festivalu u Bjelovaru.


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.1.2024. 13:32:13

U Sesvetskoj Sopnici treba:

Slušati Grad i  prenamijeniti postojeći društveni dom u vrtić
Srušiti staru zgradu i izgraditi novi objekt  vrtića i društvenog doma
Ne raditi ništa, ostaviti stvari kakve sada jesu
Odseliti se u inozemstvo
Nisam upućen, ne znam o čemu se radi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account