Noć slavljenja neuspjeha u Studiju Smijeha

Autor: Marina Mađerić
Objavljeno: 25.4.2017. 10:01:07
Noć slavljenja neuspjeha u Studiju Smijeha

Foto: studiosmijeha.hr

Zagrebački comedy klub Studio Smijeha, u sklopu svojeg programa "Fuckup Nights" posvećenog neuspjesima, ugostit će u petak, 28. travnja, tvorca filma "Gazda" Daria Juričana te tri uspješne žene, Mariju Jelenu Zen, Martinu Tomljenović i Vedranu Mikec.


Kako se ističe u najavi, riječ je o nastavku izuzetno popularnog globalnog pokreta "Fuckup nights", pokrenutog 2012. u Meksiku s namjerom javnog dijeljenja poslovnih neuspjeha. 

Nakon što je diljem svijeta ugostio stotine ljudi taj je zabavan projekt zaživio i u Zagrebu, gdje su u organizaciji Studija Smijeha i tvrtke ProPuh već održane četiri iznimno uspješne "Noći neuspjeha".

Noći slavljenja neuspjeha održavaju se jednom mjesečno, i dosad su ugostile niz zanimljivih osoba iz javnog života.

Na petom "fuckupu" svoje će neuspjehe s publikom podijeliti redatelj i producent u Blank_filmskom inkubatoru Dario Juričan, tvorac kontraverznog filma "Gazda" o Ivici Todoriću.

Pridružit će mu se "tri odlične žene": producentica na RTL Televiziji Marija Jelena Zen, voditeljica sektora za marketing i istraživanje tržišta tvrtke Borovo Martina Tomljenović, te direktorica i producentica Produkcija i Casting agencije Serena Pro (Production and casting agency) agencije, Vedrana Mikec.

Domaćini petog Fuckup izdanja su komičarka Marina Orsag i Daniel Martinović.


Comedy club “Studio smijeha” i ProPuh također organiziraju i "Fuckup Days", privatna događanja za tvrke i organizacije koje žele sa svojim zaposlenicima razgovarati o neuspjesima, učiti iz njih te organizirati originalan teambuilding s ciljem pridonošenja raspravi o uspjehu i neuspjehu.


(Hina)


Create Account