Sesvetski srednjoškolci najbolji robotičari Zagreba

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.4.2021. 9:18:26
Sesvetski srednjoškolci najbolji robotičari Zagreba

Foto: Srednja škola Jelkovec

Na izlučnom natjecanju učenika i učenica srednjih strukovnih škola Republike Hrvatske u Robotici, učenici SŠ Jelkovec osvojili su najviše bodova za područje Zagreba.Natjecanje učenica i učenika srednjih strukovnih škola u Republici Hrvatskoj u sklopu WorldSkillsa održana na razini izlučnih natjecanja za državno  prvenstvo  održana su proteklih dana ili se održavaju ovih dana po cijeloj Hrvatskoj. 

U disciplini Robotika održana su jučer, u ponedjeljak natjecanja za četiri regije, a u zagrebačkoj domaćin je bila Tehnička škola Zagreb. Možemo se podičiti još jednim uspjehom naših izuzetno talentiranih srednjoškolaca, te izvrsnim i predanim radom nastavnika škole koji često polučuju vrhunske rezultate sa svojim učenicima.Najnovijim uspjehom robotičari iz Jelkovca osvojili su mogućnost sudjelovanja na državnom natjecanju iz spomenute discipline. 

U nastavku prenosimo objavu Škole o ovom uspjehu:


Učenici Srednje škole Jelkovec, Lovro Rogina i Marko Kunješić, pod mentorstvom profesora Marinka Korčanina, dipl. ing., sudjelovali su na WorldSkills izlučnom natjecanju iz discipline Robotika!

Administrator ispred Srednje škole Jelkovec bio je psiholog Mislav Čupić, a tehničku podršku pružali su nastavnici Mihael Vuger i Tihomir Kober.

Član prosudbenog povjerenstva za provedbu natjecanja bio je nastavnik Ivica Palikuća.

U konkurenciji s učenicima Tehničke škole Zagreb i Elektrotehničke škole Zagreb naši učenici dobili su 88,20 bodova te uvjerljivo osvojili prvo mjesto.Vezane vijesti
Ažurirano: 29.2.2024. 10:33:59

U Sesvetskoj Sopnici treba:

Slušati Grad i  prenamijeniti postojeći društveni dom u vrtić
Srušiti staru zgradu i izgraditi novi objekt  vrtića i društvenog doma
Ne raditi ništa, ostaviti stvari kakve sada jesu
Odseliti se u inozemstvo
Nisam upućen, ne znam o čemu se radi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account