Adventski sajam Gimnazije Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.12.2021. 9:06:40
Adventski sajam Gimnazije Sesvete

Foto: Plakat

Gimnazija Sesvete na prostoru platoa ispred škole održat će ovog petka Adventski sajam s mnogobrojnim sadržajima.



Naša agilna i Sesvećanima prirasla srcu obrazovna institucija, Gimnazija Sesvete ponovo pokazuje zašto ju Sesvećani toliko vole. U vrijeme dok u našem kvartu, površinskoj četvrtini grada Zagreba nema nekih drugih vanjskih adventskih sadržaja, naša gimnazija je tu da svima pokaže kako se može ukoliko se hoće. Pripremili su mnoštvo zanimljivih događaja sažetih u manifestaciju Advent u Gimnaziji Sesvete koji će biti održan ovog petka,  17. prosinca od 17 do 20 sati!  


Prema najavi posjetitelje očekuju žive jaslice, božićne pjesme gimnazijskog zbora, likovne radionice, fotografiranje s Djedom Božićnjakom, tombola, slatke delicije, topli napitci, božićni ukrasi, a sve to samo su dio ponude naših vrijednih đaka! Posebno naglašavamo kazalište iz kofera. Kazalište iz kofera namijenjeno je najmlađim posjetiteljima kojima će naši Gimnazijalci pripovijedati božićne bajke, dok se za to vrijeme roditelji moći okrijepiti čajem ili kavom u gastro kutku!


Roditelji, prijatelji, bake i djedovi, dođite u dvorište Gimnazije i zabavite se na prvom školskom adventu, pozivaju iz Gimnazije. Sav prihod namijenjen je u humanitarne svrhe!  #IznadSvihSesvetska #BozicDolazi #Advent2021 #GimnazijaSesveteAdvent


"Pozivamo sve Sesvećane da nam se pridruže i uživaju u bogatoj ponudi", poziv je jedne od organizatora, prof. Željke Župan Vuksan.



Vezane vijesti
Ažurirano: 10.3.2024. 16:09:52

Create Account