Dječji vrtić Sesvete jedan je od rijetkih koji imaju svoj e-časopis - Kroz prozor vrtića

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.9.2022. 13:43:54
Dječji vrtić Sesvete jedan je od rijetkih koji imaju svoj e-časopis - Kroz prozor vrtića

Foto: screenshot e-časopis "Kroz prozor vrtića"

Dosadašnje medijske objave DV Sesvete putem portala Sesvete danas rezultirale su novim projektom  objavom elektronskog časopisa "Kroz prozor vrtića".




Dječji vrtić Sesvete, točnije, odgojiteljica mentorica Leona Nekret Katić do sada je imala niz uspješnih internetskih objava pojedinih radnih aktivnosti odgojne skupine mališana koju je vodila. Većina toga završila je i na ovim stranicama, kako bismo javnom objavom pomogli povećati doseg objavljenog materijala agilne tete Leone. 


"Naša dobra suradnja rezultirala je idejom da izradimo vlastiti web časopis vrtića", kaže nam Nekret - Katić dodajući kako od sad cjelokupan rad Dječjeg vrtića Sesvete, kao i postignuća njihovih mališana, roditelji, ali i svi ostali zainteresirani mogu pratiti putem e-časopisa "Kroz prozor vrtića".


"Lijepe trenutke i iskustva uvijek želimo podijeliti s drugima, osobito s onima s kojima se družimo i živimo, stoga je Dječji vrtić Sesvete odlučio pokrenuti e-časopis „Kroz prozor vrtića“. U časopisu će se prezentirati odgojno-obrazovna teorija i praksa vrtića tijekom pedagoške godine, a namijenjen je svim roditeljima, djedovima, bakama, te stručnjacima iz odgoja i obrazovanja i srodnih područja", zaključuje Leona Nekret Katić, glavna urednica časopisa uz poziv  svima da prelistate prvi uvodni broj i zavirite u svakodnevni život djeteta u vrtiću i izvan njega. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 29.3.2024. 9:49:27

Create Account