Glazbena škola Zlatka Grgoševića širi se na Zelinu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.6.2019. 22:06:19
Glazbena škola Zlatka Grgoševića širi se na Zelinu

Foto: Plakat

Nakon četiri godine nastojanja, konačno sesvetska glazbena škola otvara svoju podružnicu u Svetom Ivanu Zelini.Rješenjem Ministarstva znanosti i obrazovanja od 25. travnja 2019. odobrava se Glazbenoj školi Zlatka Grgoševića početak rada Područnog odjela u Svetom Ivanu Zelini za izvođenje nastavnog plana i programa za osnovnu glazbenu školu za instrumente : klavir, gitara, violina, tambure i harmonika.


Inicijativu za otvaranje Područnog odjela dali su građani Svetog Ivana Zeline uz podršku gradonačelnika Hrvoja Košćeca, a prihvatio je Školski odbor Glazbene škole Zlatka Grgoševića još 2015. godine, te od tada traju napori ravnateljice Ljerke Pašalić da se pokrenuta inicijativa realizira. 


"Zahvalni smo Gradu Zagrebu i gradonačelniku Milanu Bandiću na suglasnosti, te ministrici Blaženki Divjak i suradnicima u  Ministarstvu znanosti i obrazovanja za doneseno rješenje o početku rada Područnog odjela" izvjavila nam je ravnateljica Pašalić.


Od 2. do 9. lipnja traju online prijave za prijemni ispit za upis u 1. razred osnovne glazbene škole u Područnom odjelu Sveti Ivan Zelina za instrumente:  klavir, gitara, violina, tambure i harmonika.


Prijemni ispit bit će održan 10. lipnja u dva termina: od 9 do 13 i od 15 do 19 sati na adresi  Vatrogasna 3, Sveti Ivan Zelina. Rezultati prijemnih ispita bit će objavljeni na školskoj web stranici 18. lipnja, a upisi u 1. razred  bit će  19.lipnja od 9 do 12 ili 16 do 19 sati u sjedištu Škole u Sesvetama, Ivana Gorana Kovačića 19. 
Vezane vijesti
Ažurirano: 29.3.2023. 9:51:50

U Sesvetskoj Sopnici treba:

Slušati Grad i  prenamijeniti postojeći društveni dom u vrtić
Srušiti staru zgradu i izgraditi novi objekt  vrtića i društvenog doma
Ne raditi ništa, ostaviti stvari kakve sada jesu
Odseliti se u inozemstvo
Nisam upućen, ne znam o čemu se radi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account